Pozdrav svima
ja imam jedan mozda specifican problem, a to je da mi se iznad zuba na desni pojavila neka kao kesica mala koja se stalno siri ovih poslednjih par meseci te postajem zabrinut sta da radim, ne boli me zub, mozda malo samo kada pritisnem na tu "kesicu" ali to nije nista, znam da sam veci otok na tom zubu pre tri meseca, ali to je trajalo samo 2 dana i ni tada nisam imao nikakav bol, ali sada ovo sto imam me jako brine, a izgleda da se jako bojim zubara, te trazim svaki izgovor samo da ne idem tamo..
hvala unapred svima na savetima koji mi mogu pomoci...
kesica iznad zuba
nemate sta da cekate , upala koja je postojala oko tog zuba u kosti, prosirila se kroz kost i dosla ispod sluznice, moze se pogosati ili pak otvoriti i spontano isprazniti, no time nije gotov problem, vec naprotiv za lijecenje je sve teze i neizvjensije.
Dakle , razumno bi bilo ne cekati vishe nista vec javiti se svom stomatologu da pokusa da vam sacuva taj zub, dok se josh moze.
Dakle , razumno bi bilo ne cekati vishe nista vec javiti se svom stomatologu da pokusa da vam sacuva taj zub, dok se josh moze.
dr stom.