Jezik

Mesto za sva Vaša pitanja o zubima, oralnoj higijeni, prevenciji, negi zuba, desni i usne duplje. Prepoznavanje problema, dijagnostika i saveti o lečenju.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Pravnazavrzlama
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 26, 2018 12:28 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Jezik

Post od Pravnazavrzlama »

Da li je neko imao ovakav problem?Treci dan me pece jezik sa donje strane,znaci sluzokoza ispod jezika.Nisam ni na sta alergicna,ne secam se da sam povredila ili opekla.Kad pogledam,nema nista,crvena sluzokoza,mozda na jednom mestu malo crvenija ali nikakva ranica niti izraslina nema.U urorak imam zakazano kod stomatologa ali cu do tada skrenuti jer sam svasta pronasla na netu.Ako neko zna nesto,help,bas me je strah
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Re: Jezik

Post od aaaca »

Испирај уста воденим раствором соде бикарбоне десетак пута дневно, па види шта ће бити.
Pravnazavrzlama
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 26, 2018 12:28 pm

Post od Pravnazavrzlama »

Nisam mogla da cekam sutra, bila jutros kod stomatologa,kaze nema nista,mora da sam necim iziritirala a ne secam se.Da stavljam daktanol pa ako ne prodje za par dana poslace me na Stomatoloski za bolesti usta,ne misli da je bilo sta ozbiljno,mozda neka infekcija. A ja sam ionako sva isprepadana zbog svega I svacega
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Post od aaaca »

Мораш да нађеш начин да се опустиш. Узми тинктуру валеријане коју прави Институт Јосиф Панчић и почни од десет капи ујутру (на коцкицу шећера па посисај).
Odgovori