Mesto za sva Vaša pitanja o zubima, oralnoj higijeni, prevenciji, negi zuba, desni i usne duplje. Prepoznavanje problema, dijagnostika i saveti o lečenju.
NE.
To moze samo na reklami
Ili ako si tako rodjena.Ako nisi...sta je tu je.Ne mozes menjati svoju genetiku.
Mozes da izbelis zube,ali ces tako ostetiti gledj.Mnogo je takvih stvari,vestackih stvari,koje ce ti pomoci da jedno vreme izgledas lepo...ali zato ce ti u kasnijem zivotu naplatiti cenu.
ja sam sada skoro izbelila zube...
Kada sam ranije pitala zubarku da li je stetno da izbeljujem zube, rekla je da jeste, da je to kao hidrogen na kosu kad se stavlja, a sada mi je sama predlozila, jer kaze imaju nove tehnologije...
Ne verujem da postoji bezbedna metoda,metoda kojom se ne ostecuju zubi.Imam nekoliko bliskih prijatelja koji su stomatolozi.Preporucili su mi da to ne radim.
Ja imam tačkaste gornje jedinice. mama mi je stomatolog,ona i sve njene kolege kazu da ta hemija nista ne valja,da ostećuje gleđ i sl..... tako da se slažem da ne valja nista činiti pogotovu ako su zubi dobrog kvaliteta. U protivnom stavljajte navlake,mada i one s vremenom počnu da menjaju boje
Kacice,NIKAKO se ne bruse celi zubi zbog estetske navlake.To je telesna povreda i u nekim srecnim zemljama se za to ide na sud.Sada postoji Venneris navlaka koja se lepi samo za frontalni,prednji deo zuba.Jos se zovu i Merlinke,pitaj mamu,verovatno zna.
I da,ti si idealan kandidat za Veneris.U BG to radi gosp. Djordje Milinkovic,odlican tehnicar.A ko zna od dr da uzme otisak za Veneris,ne bih znala.Verovatno u Zepteru to rade.Ako ti nije problem da dodjes na Sveti Stefan ,bilo bi super jer ovde ima odlican nemacki dr koji to radi.
Jedna ordinacija u Ohridskoj kod Hrama pre 2-3 godine imala je pravu "kampanju" o tome.
Placene reklame u kojima je njihov zubar samo o tome pricao, sad ispade da je stetno.
Ne mogu da verujem da su pojedini zubari toliko alavi na pare, da im nisu dovoljne "obicne" intervencije Vidim da neki objavljuju imena ordinacija, neki ne, nije mi jasno koja je politika sajta.
Napisacu ime u sledecoj poruci, pa ako nije OK, nek moderator brise.
Milka R,ja nikako da se nakanem nesto da radim. Pricala sam o Venerisu sa mamom pa cu videti. Zubi su mi inace odlicnog kvaliteta pa ne bih nista ni radila. Mada,vuce me jer moje šarenilo je svima jako simpatično,neobično,poslednje da je ružno,a ja bih nesto tu menjala....verovala sam da ce se javiti neko sa slicnim iskustvom.
Mlada sam,pa cu videti... Imacu u vidu i Sv. Stefan. Hvala puno
Pozz
Ako je simpaticno,onda zaboravi na Veenerise.Ja sam imala fiksnu protezu 2,5 godine jer me je nervirao polozaj zuba a svima je bilo simpaticno.Sada kada su mi zubi OK,meni nedostaje onaj sarm.Sada sam tako "obicna"!
Moja snajka ima fiksnu protezu,mada ona bas zeli da ih dovede u red. Kada kazes da se osecas bas obicno,razumem te....
Uvek razmisljamo sta bi drugi rekli,u ovom slucaju bih ipak poslusala sebe,psiha je cudooo