INMAN aparati... info
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Jun 23, 2012 12:20 pm
Re: INMAN aparati... info
Da li se sa ovim aparatom moze smanjiti razmak izmedju prednjih zuba?
Cao , ovim aparatom se moze smanjiti razmak samo ako postoje uslovi da se zubi pomeraju retruzijom (pomeranjem "unazad") tako da se smanji duzina luka. Da li je ovo pomeranja moguce zavisi od vise faktra kao na primer polozaj gornjih zuba u odnosu na donje.StvariSuZabavne napisao:Da li se sa ovim aparatom moze smanjiti razmak izmedju prednjih zuba?
Tek na osnovu pregleda se moze znati da li je tvoja situacija indikovana za resavanje ovim aparatom
Pozdrav
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Avg 10, 2012 11:16 am
Moooooolim Vas da mi neko posalje kontakt ordinacija koje rade Inman u Beogradu... 

-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Avg 31, 2012 11:43 pm
Te@,
molila bih te da mi prosledis broj te ordinacije koja ima najvise iskustva sa Inmanima, i imena doktora na stomatoloskom koji rade sa Inmanima, vec bih u petak otisla na pregled.
Pozzz
molila bih te da mi prosledis broj te ordinacije koja ima najvise iskustva sa Inmanima, i imena doktora na stomatoloskom koji rade sa Inmanima, vec bih u petak otisla na pregled.
Pozzz
Pozdrav ! Da li bi neko bio ljubazan da mi pošalje adresu ordinacija koje se bave inman protezama kao i imena lekara na Stomatološkom koji se takođe bave njima... Hvala unapred !
Pozdrav svima,
da li mogu i ja da dobijem na pp kontakte iskusnih stomatologa za inamn aparate na stomatoloskom a ako imate i privatnika koji imaju uspeha sa ovim aparatom.... Bila bi veoma zahvalna
Hvala
da li mogu i ja da dobijem na pp kontakte iskusnih stomatologa za inamn aparate na stomatoloskom a ako imate i privatnika koji imaju uspeha sa ovim aparatom.... Bila bi veoma zahvalna

Hvala

Pozdrav svima!
Da li bi i meni neko poslao koje ordinacije rade Inman aparate? I koji stomatolozi rade na Stomatoloskom?
Unapred zahvalna.
Da li bi i meni neko poslao koje ordinacije rade Inman aparate? I koji stomatolozi rade na Stomatoloskom?
Unapred zahvalna.

Pozdrav Te@,
mogu li ti na pp poslati sliku svog slučaja, kako bi mi rekao da li sam odgovarajući slučaj za inman aparat i uštedeo vremena, i možeš li mi poslati informacije u vezi imena doktora i cena privatnih ordinacija u Beogradu koje rade Inman i onih na Stomatološkom fakultetu.
Naime, imam problem sa dvojkama koje su izbačene jako i rotirane, posledica trojki koji su udarale u njih. Nosila sam običnu protezu u osnovnoj školu, međutim nakon par meseci sam batalila, pošto se stanje prilično korigovalo, ali se vratilo na staro, ako ne i pogoršalo. Sad sam na fakultetu,dakle posle 6,7 godina, čini mi se da se sve više krive, a volela bih da izbegnem opciju fiksne proteze koliko je to moguće.

mogu li ti na pp poslati sliku svog slučaja, kako bi mi rekao da li sam odgovarajući slučaj za inman aparat i uštedeo vremena, i možeš li mi poslati informacije u vezi imena doktora i cena privatnih ordinacija u Beogradu koje rade Inman i onih na Stomatološkom fakultetu.
Naime, imam problem sa dvojkama koje su izbačene jako i rotirane, posledica trojki koji su udarale u njih. Nosila sam običnu protezu u osnovnoj školu, međutim nakon par meseci sam batalila, pošto se stanje prilično korigovalo, ali se vratilo na staro, ako ne i pogoršalo. Sad sam na fakultetu,dakle posle 6,7 godina, čini mi se da se sve više krive, a volela bih da izbegnem opciju fiksne proteze koliko je to moguće.

-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Dec 10, 2012 7:47 pm
Ćao svima! 
Zanima me gde sve rade Inman aparate,i koliko kostaju?
Da li socijalno placa maloletnicima?

Zanima me gde sve rade Inman aparate,i koliko kostaju?
Da li socijalno placa maloletnicima?
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Jan 20, 2013 5:08 am
Da li bih mogla da dobijem u inbox informacije o tome gde mogu uraditi inman aparat u beogradu? Mislim i na privatne ordinacije, i na stomatoloski fakultet... Hvala 

Da li mozete i meni da posaljete imena ordinacija u bg-u koja ugradjuju te aparate? Hvala unapred! Pozdrav!
Poslao sam kontakte na PP, pozdrav 

-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Jan 27, 2013 9:37 pm
TE@ Poslala sam Vam poruku u pp, molim Vas da mi odgovorite i pošaljete kontakte sa stomatološkog i kontakt neke privatne ordinacije koja izrađuje Inman aparate, Invisilign (folije).
Hvala puno.
Hvala puno.

neka mi neko prosledi te kontakte na pp, nije mi ništa stiglo. Hvala!
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Mar 09, 2013 9:35 pm
Mozete li mi reci da li znate gdje se u Crnoj Gori moze staviti Inman? I koliko uopste kosta? Hvalaaa!