hitno mi treba savet
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Mar 18, 2018 7:12 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
hitno mi treba savet
nova sam ovde...juce celi dan sam trpela bol pukao mi je zub nema sta nisam probala da smirim bol ..zaputum u sred noci do mazestika...nisam bila u prilici da idem bilo gde ali ono mi je delovalo kao nocna mora pogledao je zub s instrumentom i prstom golim onako???? stavio je plombu i lek privremen ono sto me muci je kakva im je higijena i tih intrumenata ne mogu doci sebi ne znam sta da mislim jeste da me nije bockao svasta sam citala da su i hepatitis neki zaradili al opet i sad treba da ga vadim dal ima neko iskustva gde je provereno ok cisto i sta mislite o tim hitnim sluzba il da stisnem zube i otici na stomatoloski mada ni tamo ne znam kakvi su a ni cene
-
- Novi član
Re: hitno mi treba savet
samo da kazem jos da za mazestik nisam cula nista cak sam pre 10 god bila s otokom tamo i zdrava prava sam nego generelno ljudi koji su ;zakacili visrus po zubarima ali sam najvise iszbezumljena zbog toga muci me uzasno isprepadao me je sam izgled ordinacije...gde otici sad ...
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Прсти нису проблем него квалитет стерилизације инструмената. Ако ти је Стоматолошки факултет опција, онда иди тамо.
-
- Novi član
To je ono sto me i muci.Gotovo sad jesu nocna dezurna i treba da postoje ali i da se ulozi u njih kako ja da znam kako su sterilisani instrumentti ali po onome sto sam videla nadam se da sam imala srece nista vise
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Када би знала неке ствари које ја знам а које не смем јавно да кажем, вероватно никада више не би ишла код лекара.
-
- Novi član
Bolje mi je da ne znam.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Maj 19, 2016 2:42 pm
*** kako mislis gde otici ... pa vrati se u svoju matichnu ordinaciju ili ... nadji neku ordinaciju gde ce ti se omoguciti da lichno nadgledas sterilizaciju instrumenata. jos nesto ... ne bi bilo zgoreg da znas da se instrumenti NE STERILISU zbog pacijenata nego prevenstveno ZBOG zubara i da se SVAKI pacijent UVEK tretira kao hepatitis pacijent.marija4444 napisao:samo da kazem jos da za mazestik nisam cula nista cak sam pre 10 god bila s otokom tamo i zdrava prava sam nego generelno ljudi koji su ;zakacili visrus po zubarima ali sam najvise iszbezumljena zbog toga muci me uzasno isprepadao me je sam izgled ordinacije...gde otici sad ...
Daba™
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
А пошто зубар зна да машину и сврдло неће гурати себи у уста...
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Mar 27, 2018 2:49 pm
I meni je hitno potreban savet
Vadjen je zivac iz 7ice u donjoj vilici pre nekoliko dana, stavljen je lek u kanale i zakazan zavrsetak radova za cetvrtak.
Zub me i dalje boli, tacnije kao da pulsira i osetljiv je na pritisak. Imam i ponovljen snimak ali posto sam radioloski nepismena ne znaci mi mnogo.
Da li je normalna ovakva osetljivost zuba s obzirom da je zub vec nekoliko dana "mrtav"?
Hvala unapred!

Vadjen je zivac iz 7ice u donjoj vilici pre nekoliko dana, stavljen je lek u kanale i zakazan zavrsetak radova za cetvrtak.
Zub me i dalje boli, tacnije kao da pulsira i osetljiv je na pritisak. Imam i ponovljen snimak ali posto sam radioloski nepismena ne znaci mi mnogo.
Da li je normalna ovakva osetljivost zuba s obzirom da je zub vec nekoliko dana "mrtav"?
Hvala unapred!
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Надам се да ће Дабар одговорити, а колико је мени познато пулсирање зуба је потпуно неприхватљиво.
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Mar 27, 2018 2:49 pm
Hvala punoaaaca napisao:Надам се да ће Дабар одговорити, а колико је мени познато пулсирање зуба је потпуно неприхватљиво.

-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Mar 29, 2018 2:24 pm
Kako je prošlo na kraju? I gde