Hitno potreban posao zubnog tehnicara
Re: Hitno potreban posao zubnog tehnicara

Poslednja izmena od TijanaZTS u Ned Feb 19, 2012 5:13 am, izmenjeno 1 put ukupno.
Nova sam ovde i zainteresovala me je diskusija o stomatoloskim sestrama,farmaceutima i proteticarima. Ja sad zavrsavam Zubotehnicku skolu,smer stomatoloska sestra tehnicar . U slucaju da ne upisem Visu Medicinsku,razmisljam da volontiram kao stomatoloska sestra ili da se prekfalifikujem u farmaceutskog tehnicara...treba mi pomoc starijih i iskusnijih od mene,posto ja sa svojih 18 godina ne znam za sta da se odlucim,a to su poslovi koje volim. Tako da,ako neko i dalje posecuje ovu temu,bila bih srecna kad bi mi pomogao u izboru...da li da se prekfalifikujem za Farmaceutskog teh. ili da volontiram kao sst?
Poštovana,
ja imama zubotehnički laboratorij u Hrvatskoj ,uskoro idem na porodajni.ako imate prakse u metal keramici mogu vam ponuditi suradnju .
Mirjana Burlovic 00385 95 811 5333
[email protected]
ja imama zubotehnički laboratorij u Hrvatskoj ,uskoro idem na porodajni.ako imate prakse u metal keramici mogu vam ponuditi suradnju .
Mirjana Burlovic 00385 95 811 5333
[email protected]
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Sep 22, 2013 3:27 pm
Pozdrav,
nasoj ordinaciji je potrebna hirurska stomatoloska sestra sa iskustvom. Kontakt telefon: 0655680060
nasoj ordinaciji je potrebna hirurska stomatoloska sestra sa iskustvom. Kontakt telefon: 0655680060
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Dec 05, 2013 3:55 pm
Js sam zubni tehničar, ali nazalost nisam imala toliko prilike da radim u svojo struci koliko kao ortopetski tehničar, no I tu je sve manje posla jer u budžetu nema vise para toliko. J bih vise volela da se vratim svojo struci I da radim ono što volim. Da li igde ima ordinacija gde se moze usavršavati I ostati na duže staze?
Pozdrav,
Domu zdravlja u Subotici je potreban zubni tehnicar sa iskustvom u izradi ortodontskih aparata. Zainteresovani mogu da mi se jave na mail [email protected] ili 0641811875
dr Aleksandra Cikota
Domu zdravlja u Subotici je potreban zubni tehnicar sa iskustvom u izradi ortodontskih aparata. Zainteresovani mogu da mi se jave na mail [email protected] ili 0641811875
dr Aleksandra Cikota
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Mar 21, 2016 12:57 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Pozdrav, ako nekog jos uvijek zanima posao zubnog tehnicara, evo preopucam:
http://dentolab.com/zaposlenje.html .. javiti se putem mail poruke ili osobno.

- Pridružio se: Pet Okt 28, 2016 6:06 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Pozdrav,trazim posao zubnog tehnicara u Beogradu pa ako nekom treba radnik moze me kontaktirati na mail [email protected] dve godine radnog iskustva u fiksnoj protetici-modelacija u vosku i obrada metala.