Hitno potreban posao zubnog tehnicara

Mesto za sva Vaša pitanja o zubima, oralnoj higijeni, prevenciji, negi zuba, desni i usne duplje. Prepoznavanje problema, dijagnostika i saveti o lečenju.

Moderatori: vlada99, moderato

TijanaZTS
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 19, 2012 5:01 am

Re: Hitno potreban posao zubnog tehnicara

Post od TijanaZTS »

:)
Poslednja izmena od TijanaZTS u Ned Feb 19, 2012 5:13 am, izmenjeno 1 put ukupno.
TijanaZTS
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 19, 2012 5:01 am

Post od TijanaZTS »

Nova sam ovde i zainteresovala me je diskusija o stomatoloskim sestrama,farmaceutima i proteticarima. Ja sad zavrsavam Zubotehnicku skolu,smer stomatoloska sestra tehnicar . U slucaju da ne upisem Visu Medicinsku,razmisljam da volontiram kao stomatoloska sestra ili da se prekfalifikujem u farmaceutskog tehnicara...treba mi pomoc starijih i iskusnijih od mene,posto ja sa svojih 18 godina ne znam za sta da se odlucim,a to su poslovi koje volim. Tako da,ako neko i dalje posecuje ovu temu,bila bih srecna kad bi mi pomogao u izboru...da li da se prekfalifikujem za Farmaceutskog teh. ili da volontiram kao sst?
burla
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Apr 19, 2012 10:22 am

Post od burla »

Poštovana,

ja imama zubotehnički laboratorij u Hrvatskoj ,uskoro idem na porodajni.ako imate prakse u metal keramici mogu vam ponuditi suradnju .
Mirjana Burlovic 00385 95 811 5333

[email protected]
Natalija28
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 22, 2013 3:27 pm

Post od Natalija28 »

Pozdrav,
nasoj ordinaciji je potrebna hirurska stomatoloska sestra sa iskustvom. Kontakt telefon: 0655680060
marizela12
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 05, 2013 3:55 pm

Post od marizela12 »

Js sam zubni tehničar, ali nazalost nisam imala toliko prilike da radim u svojo struci koliko kao ortopetski tehničar, no I tu je sve manje posla jer u budžetu nema vise para toliko. J bih vise volela da se vratim svojo struci I da radim ono što volim. Da li igde ima ordinacija gde se moze usavršavati I ostati na duže staze?
acikota
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Nov 24, 2014 11:57 pm

Post od acikota »

Pozdrav,
Domu zdravlja u Subotici je potreban zubni tehnicar sa iskustvom u izradi ortodontskih aparata. Zainteresovani mogu da mi se jave na mail [email protected] ili 0641811875
dr Aleksandra Cikota
SnowJohn
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 21, 2016 12:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Post od SnowJohn »

Pozdrav, ako nekog jos uvijek zanima posao zubnog tehnicara, evo preopucam:
http://dentolab.com/zaposlenje.html .. javiti se putem mail poruke ili osobno. :)

Novi član
Pridružio se: Pet Okt 28, 2016 6:06 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Post od Katarina41 »

Pozdrav,trazim posao zubnog tehnicara u Beogradu pa ako nekom treba radnik moze me kontaktirati na mail [email protected] dve godine radnog iskustva u fiksnoj protetici-modelacija u vosku i obrada metala.
Odgovori