Izčitavajući ove postove, zaključio sam da ovde ima jako stručnih ljudi i odlučih se da zatražim pomoć.
Problem je taj što su moji zubići na gornjoj vilici, pre neku godinu polako počeli da klize u stranu.
Nisam siguran kad i zašto se to desilo, ali predpostavljam da je do promene došlo kad sam imao korekciju na "jedinici levo gore" (na priloženoj fotografiji to je A korekcija). Da pojasnim malo. Gore mi je ugradjen veštački zubić, neznam kako se tačno naziva tehnika, samo je izbrušen do korena i onda je nakako ugradjen neki vestački zub koji je fiksiran za taj koren zuba. Eh sad neynam da li sam uspeo da objasnim. Dakle, posle te korekcije, meni je falilo jedva jedva malo prostora kad zagrizem na suvo, jer je taj vestački zub malo deblji od ovog svog prirodnog suseda. No, ubrzo je donja vilica našla svoj konfor i sve je bilo u redu. Tako sam bar mislio. A evo sad vidim da su zubi krenuli da se pomeraju u stranu, svi redom onako krenuli nekud

Interesantno je to da kad sam to prvi put primetio, nisam pridavao neku važnost tome, verovatno što su to bila mala pomeranja, ali sad skoro sam provalio da je problem postao veći. Hoću reći da mi ovo ovako kako je sad, zaista ružno izgleda. Hteo bi da promenim nešto, ako je moguće.
Verujem da je moj problem u to veći jer imam i taj veštački zubić, pa možda bi mu smeto fixni aparat. A umnjaci mi polako rastu, pa neynam da li moze da se postigne nesto vadjenjem nekog od njih radi usmerenja???
Da li neko možda zna rešenje mog problema??? Neki predlog, savet, sugestija, bilo šta... Ja samo želim da moji zubići lepo izgledaju, ako je to ponovo moguće. Imam 22 god. Ne pitam koliko košta...
Hvala na odgovorima i puno lepih pozdrava!
http://rapidshare.com/files/98773847/zubi.jpg
.