Bol zuba/desni pri jedenju slatkog, hladnog
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jun 03, 2016 2:28 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Bol zuba/desni pri jedenju slatkog, hladnog
Pozdrav, imam 16 godina i naime, kada jedem dzem, cokoladu i slicne stvari, osetim kratak, neprijatan bol u zubima/desnima (ne mogu tacno da odredim) koji ubrzo nakon toga prestane. Ovu boljku imam vec duze vreme i vise puta sam bio kod zubara na pregledu, gde mi je receno da su mi savrseno zdravi. Hvala unapred! 

- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Re: Bol zuba/desni pri jedenju slatkog, hladnog
Промени зубара.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Maj 19, 2016 2:42 pm
*** nije nista ne obichno da i tzv. intaktni zubi (zubi bez karijesa) imaju po nekada oseljivost na hladno, toplo, slatko ...tadejgojic99 napisao:Pozdrav, imam 16 godina i naime, kada jedem dzem, cokoladu i slicne stvari, osetim kratak, neprijatan bol u zubima/desnima (ne mogu tacno da odredim) koji ubrzo nakon toga prestane. Ovu boljku imam vec duze vreme i vise puta sam bio kod zubara na pregledu, gde mi je receno da su mi savrseno zdravi. Hvala unapred!
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jun 03, 2016 2:28 pm
Hvala puno, drago mi je da verovatno nije nista ozbiljno 

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Maj 19, 2016 2:42 pm
*** za svaki slucaj mozes da trazis od zubara da ti se naprave 4 "bajt ving snimka" (ne znam kako se to kaze na srpskom) ali ti snimci ovako izgledaju:tadejgojic99 napisao:Hvala puno, drago mi je da verovatno nije nista ozbiljno
http://southdublindental.ie/wp-content/ ... 6/BB11.jpg