Mesto za sva Vaša pitanja o zubima, oralnoj higijeni, prevenciji, negi zuba, desni i usne duplje. Prepoznavanje problema, dijagnostika i saveti o lečenju.
Te@ nisam sigurna da li ti je poruka stigla... rekla bih da ne jer poruka stoji u folderu Za slanje, ne znam zasto, jer sam dobila obavestenje da je poruka uspesno poslata...niti znam kako da je odatle "isteram"
Molim te ako mozes da li posaljes kontakte ordinacija za inman u Bgd kao i materijal koji bih dala mojoj ortodontici da razmisli o tome. Molim te posalji mi kao pp pa cu ti proslediti email i ako moze sliku moje donje vilice da me posavetujes da li je to resivo inmanom.
Zdravo svima, imam 17. godina.
Nosim mobilnu protezu vec 3 meseca, i zanima me kakvi se rezultati postizu noseci je. Nosim je na gornjoj vilici i imam problema samo sa jedinicama i sa jednim ocnjakom. Nisam u finansiskoj situaciji da priustim fiksnu protezu i s toga me zanima da li ce biti ikakvih rezultata sa ovom koju trenutno nosim. U sledecem linku je slika moje gornje vilice, hvala na citanju.
Pozdrav!
Pisala sam u temi Inman aparati, pa ako neko vidi pre na ovoj temi, molila bih ako neko moze i meni da posalje PP, moze i na mail [email protected], gde se rade Inman aparati osim na Stomatoloskom, ako uopste rade neke ordinacije ili imena stomatologa sa fakulteta?
Hvala unapred!
Cao, zivim u Bosni i Hercegovini i zainteresovana sam za ovaj Inman aparat. Vec sam nosila fiksni aparat, pa mi se pocela dvojka ponovo krivit, tako da mi se ovaj Inman cini kao idelano rjesenje, pogotovo sto mi je samo jedan zub kriv.
Bila bih jako zahvalna, ako mi mozete reci da li ima neko ovdje u Bosni da radi te aparate...ako ne, onda kontakt telefone onih koji rade u Srbiji,...
Opet ja
provjerila sam da li rade Inman aparate u Banja Luci, medjutim rekli su mi da nisu jos poceli, ali da namjeravaju uskoro.
Pa molim da mi proslijedite kontakt telefone ordinacija iz Srbije koji ih rade.
Rade se u Banja Luci a to znam posto ja radim za nekoliko doktora tamo. Ako zelis prosledicu ti broj ali samo na privatnoj poruci posto je na javnom delu foruma zabranjeno.
Pozdrav.