Ја сам се специјализовао у Специјалној болници др Лаза Лазаревић у сектору Падинска скела одељење А, а за докторат су рекли да ће ме послати у Ковин. И што је најлепше ништа нисам плаћао све је покрило здравствено осигурање и одговарајуће Ф дијагнозе.
Иначе имају супер услове, медикације су им последње генерације и једва чекам време за добијење терапије. И кошуље су им нове, копче на леђима ме уопште нису жуљале и материјал је од памука не ствара иритацију тако да уопште немате осећај да је носите. Иначе су ми због доброг владања омогућили приступ интернету па сам редован на форуму како бих рекламирао свој сајт.
Све препоруке за поменуте болнице.
Специјализација за психијатрију
Moderatori: moderato, admin, vlada99
Re: Специјализација за психијатрију
Ма није ваљда?
Иначе сам се специјалиста да причам и да се свађам са самим собом, некад запрепастим и ове моје психијатре али кажу да је то све нормално и у складу са мојим дисоцијативним поремећајем идентитета и да узимам терапију редовно нарочито кад пишем на форуму. Али морам признати мало забушавам са терапијом, јер др Симонцини лепо каже да је кандида крива за све и да само треба да се алкализујем а не да ме трује фармацеутска мафија.
Ц ц ц .... Није теби лако.