Gubljenje energije u nogama

Kako, gde, sta?

Moderatori: moderato, admin, vlada99

danedanilo
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Mar 17, 2015 9:18 pm

Re: Gubljenje energije u nogama

Post od danedanilo »

Vidim da imas iskustva sa time--Ajde prevarantu sto izigravas BOGA I NAJVECEG DOKTORA-napisi svoje licne podatke a ne da se krijes!!!

-Kad nas vec ubedjujes da ne slusamo svoje doktore i da slusamo samo tebe-

-Kad nas ubedjujes da lekovi koje se prodaju po apotekama ne valjaju i da valjaju samo tvoji lekovi-

-Kad nas ubedjujes da ne idemo na hitne operacije savremene medicine vec da tebe slusamo kako ces nas izleciti prodajom tvojih magneta-

Pa covece predstavi se da te ceo svet upozna!!!

KUKAVICO!!!
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Па већ сам ти рекао да идеш код психијатра. Шта сада хоћеш? Ни то ти не одговара?!
danedanilo
Stalni član
Stalni  član

Post od danedanilo »

aaaca napisao:Па већ сам ти рекао да идеш код психијатра. Шта сада хоћеш? Ни то ти не одговара?!
Osoba koja me je htela ubiti tako sto me je odgovarala i ubedjivala da ne odem na hitnu operaciju i koja mi je spasila zivot i to samo radi licnih interesa i sad me ta osoba salje kod psihijatra!!!

Pa bio sam kod psihijatra i to 4 puta-u klinickom centru gde sam operisan,u centar za rehabilitaciju,u banji i u mom rodnom mestu-to je takva procedura da svi pacijenti koji zavrse u kolica idu kod psihijatra-i gle cuda-svih cetvoro su rekli da sam potpuno mentalno zdrava i inteligentna osoba i zbog te inteligencije ti nisi uspeo da me izvaras!!!

Kako te bre nije sramota pa hteo si me ubiti-tebi izgleda nije problem kad nekog nosis na dusi!!!Ti bas imas psikickih problema!
danedanilo
Stalni član
Stalni  član

Post od danedanilo »

Citiram opet tvoju recenicu koju nemogu izbiti iz glave---

((Да си ме послушао пре годину дана до сада би вероватно већ био здрав без потребе за операцијом. Можда ме због тога и мрзиш. Ко ће га знати.))

Da sam ga poslusao i odbio operaciju kako bi kupio njegove magnete koji bi mi izlecili tumor duzine 10 cm???

https://s5.postimg.org/eotjsfa6f/ACA_lazov.jpg
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Погледај почетак дописивања од пре годину дана па види шта сам ти саветовао. Нико није знао од чега си болестан па си дошао на форум по шта? По бабу Вангу?

Подсети се мог савета:
aaaca napisao:Ако на интернету ниси нашао како се болест лечи, а болест је ретка, онда ти нико не може помоћи провереним саветом.

Предложио бих ти да пробаш терапију магнетима. Стално и снажно магнетно поље између осталог поправља циркулацију и размену материја па има шансе да ти помогне. Дакле не електромагнетно него магнетно поље.

Треба да проучиш узроке те болести, под условом да је дијагноза тачна. Ја бих прво проверио стање срца и плућа.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Да, само почетак није на овој теми већ на дупликату који си направио: specijalizacija/gubljenje-energije-noga ... ml#p357750
danedanilo
Stalni član
Stalni  član

Post od danedanilo »

aaaca napisao:Погледај почетак дописивања од пре годину дана па види шта сам ти саветовао. Нико није знао од чега си болестан па си дошао на форум по шта? По бабу Вангу?

Подсети се мог савета:
aaaca napisao:Ако на интернету ниси нашао како се болест лечи, а болест је ретка, онда ти нико не може помоћи провереним саветом.

Предложио бих ти да пробаш терапију магнетима. Стално и снажно магнетно поље између осталог поправља циркулацију и размену материја па има шансе да ти помогне. Дакле не електромагнетно него магнетно поље.

Треба да проучиш узроке те болести, под условом да је дијагноза тачна. Ја бих прво проверио стање срца и плућа.
Pa gledam kako si me nagovarao na magnete a kad si me odvukao na svoj sajt onda si me preko emaila nagovarao da ih kupim od tebe za 120eur

Posle operacije si mi govorio da sam mogao izbeci operaciju da sam koristio te magnete-PA UMRO BI DA NISAM OTISAO NA OPERACIJU-to si i hteo-da ne odem na operaciju,da kupim od tebe magnete za 120eur da bi ti napunio dzepove a to sto bi ja izgubio zivot to nikom nista a???

LJUDI ACA PRODAJE LEKOVITE MAGNETE ZA 120EUR KOJI LECU -Rak,Tumore,Siringimijeliju itd...Navali te i izbegnite operaciju!!!
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Ти само вртиш у круг као шваба тра ла ла.

Ћао
danedanilo
Stalni član
Stalni  član

Post od danedanilo »

Kad covek ostane bez ruke ili noge postane invalid, fizicki invalid, on je svestan toga baš kao i ljudi oko njega, ali ima nešto strašnije od toga... Duhovni invaliditet je strašniji jer ljudi ne vide sebe kao invalide, pa ne mogu da se pokaju za grehe i ne traže oproštaj za njih... Duhovni invalidi gaze sve pred sobom jer nemaju ni obraz ni srce ni dušu.
Odgovori