velicina penisa

Pitanja u vezi sa seksualnim životom prestaju da budu zabranjena tema. Postavite pitanja, podelite iskustva ili se informišite o temama vezanim za seksualno zdravlje žene ili muškarca.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
Miki Moravac
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Sep 30, 2015 9:44 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

velicina penisa

Post od Miki Moravac »

Pozdrav, imam 16 godina i duzina mog penisa je 8cm, dok je u erekciji 15cm, obima 14,5(u erekciji). Masturbiram od 2 razreda osnovne iliti 8 godine zivota, tada i do 3,4 puta na dan, sada 1 najvise 2 puta dnevno. Interesuje me, posto cujem od drustva koje ne sumljam da je masturbiralo toliko koliko i ja da imaju od 18-20cm za moje godine, da li trebam da prestanem sa masturbiranjem i da li ima sanse da i meni poraste penis u duzini? :roll:
Stefandeki996
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 27, 2015 1:17 pm

Re: velicina penisa

Post od Stefandeki996 »

Kolko ja znam, prosecna velicina u erekciji jeste 15 cm, a tvoji drugari ne smeju da skinu gace, pa mogu da ti kazu sta god zele.. :)
lazarcar2001
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Okt 19, 2015 11:29 am

Post od lazarcar2001 »

Ja sam brat od lazara ciji je nalog.

Imam isto 14 godina.
Meni je velicina penisa 13 cm da li je to dovoljno ili ne?
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Post od aaaca »

Довољно је.
nebojsa2805
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 07, 2015 5:16 pm

Post od nebojsa2805 »

Miki Moravac napisao:Pozdrav, imam 16 godina i duzina mog penisa je 8cm, dok je u erekciji 15cm, obima 14,5(u erekciji). Masturbiram od 2 razreda osnovne iliti 8 godine zivota, tada i do 3,4 puta na dan, sada 1 najvise 2 puta dnevno. Interesuje me, posto cujem od drustva koje ne sumljam da je masturbiralo toliko koliko i ja da imaju od 18-20cm za moje godine, da li trebam da prestanem sa masturbiranjem i da li ima sanse da i meni poraste penis u duzini? :roll:
Decko samo te loze, sve je uredu u proseku
Odgovori