Velicina penisa
Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Mar 02, 2013 5:33 pm
Velicina penisa
Imam 12 godina ( juna punim 13) penis u erektivnom stanju mi je 10.6 cm a u opustenom 7 cm. Da li je to normalno i da li ce jos rasti?
Re: Velicina penisa
za tvoje godine potpuno normalno, i ne samo da ce jos rasti, nego tek ce da pocne da raste, bez brige... 

-
- Novi član
Hvala,Puno! A da jos nesto imam spermu nego nece da mi izadje sama nego moram da se stiskamm.....Dr011 napisao:za tvoje godine potpuno normalno, i ne samo da ce jos rasti, nego tek ce da pocne da raste, bez brige...
ona izlazi kad se dogodi orgazam...jos si mlad da sve radi kao kod odraslih, polako, sve ce to doci na svoje, sve u svoje vreme... 

-
- Novi član
OkDr011 napisao:ona izlazi kad se dogodi orgazam...jos si mlad da sve radi kao kod odraslih, polako, sve ce to doci na svoje, sve u svoje vreme...

- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ne, ne usporava se!Dr011 napisao:ona izlazi kad se dogodi orgazam...jos si mlad da sve radi kao kod odraslih, polako, sve ce to doci na svoje, sve u svoje vreme...
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
-
- Novi član
Tnxtamaraft napisao:Ne, ne usporava se!Dr011 napisao:ona izlazi kad se dogodi orgazam...jos si mlad da sve radi kao kod odraslih, polako, sve ce to doci na svoje, sve u svoje vreme...

-
- Novi član
Evo ljudi jos malo pa punim 14 godina i penis mi je 15 cm
a pre godinu dana mi je bio 10.6 u pravu ste bili sve ce doci na svoje 

Odličan napredak. Tek će ti rasti još. Meni je 15 takođe, a prosao sam taj period rasta.smajlic :) napisao:Evo ljudi jos malo pa punim 14 godina i penis mi je 15 cma pre godinu dana mi je bio 10.6 u pravu ste bili sve ce doci na svoje