Problemi(prvi put)

Pitanja u vezi sa seksualnim životom prestaju da budu zabranjena tema. Postavite pitanja, podelite iskustva ili se informišite o temama vezanim za seksualno zdravlje žene ili muškarca.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
senbonzakura
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Dec 25, 2011 11:36 am

Problemi(prvi put)

Post od senbonzakura »

Naime imam 17 godina i juče sam trebao prvi put da spavam sa devojkom,nevina ona nevin ja.Sve je bilo normalno,sve dok nisam trebao da ga ,,gurnem" nije moglo jednostavno da udje ona je u tom trenutku počela da se smeje i da priča kako ne znam sto ja nisam verovao da mi se desilo i jednostavno je erekcija opala i samo mi je sad ta slika u glavi,evo samo o tome razmisljam,i posle je ona htela ali nisam uspeo da postignem erekciju.Treba da se vidimo za par dana opet,a meni je samo ta slika u glavi,sta da radim :( Duze vreme smo vec zajedno.
asa_morgan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 20, 2012 8:56 pm

Re: Problemi(prvi put)

Post od asa_morgan »

Druze imam isti problem.. Prvi put mi isto nije išlo. Drugi put, sasvim slučajno sam uspeo.. Danas mi se opet desilo da nisam mogao da ga "uguram".. Ne znam šta da radim, došao sam isto ovde da potražim neki savet.. :-?
dzebedaja
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Maj 26, 2010 1:02 pm

Post od dzebedaja »

Moja slobodna procena kaze da je to samo psihicka barijera koju smo svi (vecina) prosli :)

Ja sam iskreo to resio tako sto sam za svaki slucaj popio "stimulans" da ne omane, i nije, ali da je bilo frke u glavi - bilo je.
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

Nevina devojka nije u stanju da prepozna ni svoje osecaje niti zna kako izgledaju njeni polni organi a kamoli organi i funkcionisanje mushkih organa, tako da svo to smejanja samo okachite machki o rep i zaboravite!

Kroz zivot cete nailaziti na mnogo ozbiljnije i bitnije probleme da ce vam ovo delovati zaista smesno za koju godinu :)

Ukoliko ste oboje nevini a zelite da prvo seksualno iskustvo ostvarite zajedno onad je potrebno da budete strpljivi, da puno prichate o svemu shto osecate, jer za mushkog partnera gubitak nevinosti nije bolan, dok je to za zenskog partnera bolno, i naravno neprijatno, i upravo zbog toga i nastaju ti takozvani problemi kada pokusate da prodrete u nju. Himen je nesto sto chuva ulazak u vaginu ali isto tako nije nesto sto en moze da se probije. Ukoliko vasa partnerka ima jak himen onda je logichno da joj je sve to bolno i muchno i da zato i prestaje vas odnos tj pokusaj konkretnog odnosa penis+vagina!

Pozabavite se ruchnom stimulacijom, naoruzajte sa puno strpljenja i pokushavajte i pokusavajte i pokusavajte. Naravno da ovo en treba da vas optereti, svi u pochetku seksualne aktivnosti u zivotu imaju iste problemcice i iste dileme, zato ne brinite vec se edukujte, nauchite sve sto treba o polnim organima, i vi ali i vasa partnerka.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Odgovori