Problem sa dizanjem penisa
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
Problem sa dizanjem penisa
Ovako, seksualno sam aktivan vec 10 godina. Sa sadasnjom devojkom sam 3 godine. Zadnjih nekoliko puta moj penis nije hteo da se digne do kraja. A zadnji put se digao i posle par minuta spustio do kraja i vise nije hteo da se digne. To mi se do sada nije desavalo cak ni priblizne stvari tog tipa mi se nisu desavale i mnogo sam zabrinut. Ako moze neki brz odgovor sta moze da bude i sta bi mogao u ovom trenutku da uradim? Ako bude nastavilo to da se desava svakako cu posetiti lekara ali pre toga bih zeleo da sa nekim popricam o ovome mozda nije nista strasno xD .
Re: Problem sa dizanjem penisa

Hvala pumo, poslusacu savet.. Sve najbolje, poydrav 

sada je mnogobolje,ok i da ne ureknem hahahahaaavein napisao:poz kod mene ti je u poslednjih mesec dana slican problem,ja sam u srednjim godinama.kod mene je problem psihicke prirode,sve krene lepo ali kad se setim mog problema iz zivota gubim erekciju i vec me zabrinjava. a tebi ako se to desilo par puta ne brini se sve je to ok.ne misli o tome kad se volis sa devojkom nego napred.misli o lepim stvarima. ako predje da ti se desava cesto onda resavaj kod urologa itd... srecno i u zdravlju sa tvojom lepsom polovinom poz

aaaca napisao: