Dobar dan!
Htela bih da pitam vas iskusne koji spavaju redovno sa vasim muzevima ...
Proslu noc sam spavala sa muzme ... Da li je moguce da se zatrudni ako je poza sa strane i vas muz svrsi u vas samo na vrhu vagine ali je glavic unutar nje ?
Vecinu sperme sam bila izbacila ali sam sigurna da je ostalo barem malo unutra ...
Bila sam pre ovog trudna ... zatrudnela sam bila u Martu ali krajem Aprila sam izgubila bila bebu ...
Da li cu sad brze zatrudnit nego prosli put? jer mi je onda trebalo barem 3 meseca ...
Inace su mi menstruacije neredovne tako da ne znam sta da radim ...
Molim vas odg ..
Hvala
Da li je moguce zatrudneti ako ...
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Maj 07, 2015 5:16 pm
Re: Da li je moguce zatrudneti ako ...
Pazi ovako, naravno da je moguce da zatrudnis iako je samo s***io po tebi a sto se tice toga dali ces da zatrudnis brzo ili ne to zavisi koliko je sperma "jaka"Ena.M. napisao:Dobar dan!
Htela bih da pitam vas iskusne koji spavaju redovno sa vasim muzevima ...
Proslu noc sam spavala sa muzme ... Da li je moguce da se zatrudni ako je poza sa strane i vas muz svrsi u vas samo na vrhu vagine ali je glavic unutar nje ?
Vecinu sperme sam bila izbacila ali sam sigurna da je ostalo barem malo unutra ...
Bila sam pre ovog trudna ... zatrudnela sam bila u Martu ali krajem Aprila sam izgubila bila bebu ...
Da li cu sad brze zatrudnit nego prosli put? jer mi je onda trebalo barem 3 meseca ...
Inace su mi menstruacije neredovne tako da ne znam sta da radim ...
Molim vas odg ..
Hvala
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Dec 15, 2015 11:10 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Oke hvala na odgovoru .Mada ne verujem da sam trudna jer sam dobila mada to ne mora nista da znaci ... imam iskustva ali mi je nekad potreban savet ... hvala 

-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Dec 21, 2015 11:46 am
Zdravo! pre neki dan sam imala odnose sa dečkom,koristili smo kondome.On je svršio u kondom,zatim je uzeo drugi inastavili smo.KOndom je puko u jednom trenutku,tada smo prekinuli odnose.Zanima me da li neko zna kolika je sansa za trudnocom?Ja sam za svaki slucaj popila pilulu za dan posle.Nije mi se ovo desavalo,tako da sam se zabrinula. Hvala unapred.
-
- Novi član
Pozdrav.
Posto ste koristili kondom kad je prvi put svrsio i navukao drugi nakon toga a ti si jos popila pilulu za dan posle tako da 100% ne mozes da zatrdunis.Ja sam imala slican slucaj ali nismo koristili kondome samo se obrisao ali nisam ostala trudna tako da se ne moras brinut sve dok ne svrsi u tebe.
Poz
Posto ste koristili kondom kad je prvi put svrsio i navukao drugi nakon toga a ti si jos popila pilulu za dan posle tako da 100% ne mozes da zatrdunis.Ja sam imala slican slucaj ali nismo koristili kondome samo se obrisao ali nisam ostala trudna tako da se ne moras brinut sve dok ne svrsi u tebe.
Poz
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Dec 21, 2015 11:46 am
Pa i ja sam tako mislila,ali mi je bilo potrebno jos necije misljenje. Hvala ti na odgovoru 

-
- Novi član
Nema na cemu
Ako ti bude trebao savet sa bilo cim
pitaj ^^
Pozdrav <3

Ako ti bude trebao savet sa bilo cim

Pozdrav <3
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Mar 09, 2016 12:49 pm
Da li je bezbedno po pitanju trudnoće da muškarac svrši dok je u devojci ako ima kondom? Kolika je verovatnoća da će devojka da zatrudni ako muškarac svrši dok je u njoj, ali ima kondom (koji nije pukao)?