E sad; da li se baš lako leči kod mene. Još letos (početkom leta) sam prvi put navukao kandidu kad sam imao oralni seks (prvi put oralni, imao sam zaštitu, ali za oralni nisam koristio) sa jednom devojkom. Ona izgleda nije bila baš higijenski skroz uredna, bar po mirisu a možda sam ja i neiskusan previše sa oralnim pa sam mislio da će dole da joj miriše na lavandu.

E sad dolazim do konačne priče. Imao sam oralni seks sa mojom devojkom pretprošle nedelje, al smo samo za sami seks koristili zaštitu. I posle 5 dana su mi iskočile te tačkice po glansu penisa, i onda mi je ustanovljena kandida na penisu.
I pita mene doktorka: "Jel si imao seksualne odnose skoro?" -"Jesam, ali samo sa zaštitom." -"Nemoguće, jer je ovo polno prenosiva bolest." -"Jedino nisam koristio za oralni seks." -"E pa zato si je dobio, moraš da koristiš zaštitu i za oralni seks." i onda bla, bla,...
Kako je moguće da oralni seks bude oralni seks sa zaštitom? I kako da koristim zaštitu za mene dok ja nju oralno zadovoljavam? I zar kandidu nemamo već svi organizmu i da može da se desi da mi se javila na penisu nevezano za seks?
I još jedno pitanje, jel moguće da sam ja sam sebe zarazio kandidom? Tako što sam sa njom ljubio (a u ustima imam kandidu, jer sam prekjuče uradio onaj kućni test sa čašom vode) a onda je potom ona mene oralno zadovoljava; jer ona nema problema sa kandidom. Šta sad ne smem ni posle izličenja kandide da imam oralni seks sa njom bez zaštite??