Dejanbg napisao:Ma sem ako nemas neki tezak urodjeni deformitet (a nemas)
Имам.
Pectus carinatum.
Деформитет грудног коша. Додуше, није урођен већ стечен неправилним вежбањем каратеа у детињству.
Једна страна грудног коша ми је мало израженија од друге што ја наравно доживљавам као да је разлика од пола метра а не пола центиметра и због чега се
осећам
веома непријатно кад год неко хоће да ме загрли или из неког разлога да ми стави руку или наслони главу на груди (нпр. из зезања).
Да не спомињем да је то други јак разлог због кога никад не идем на плажу и не скидам мајицу у јавности.
Мислим, стварно не желим да звучим паметно или тако нешто, али мени је САВРШЕНО ЈАСНО све о чему ми причате. Све ја то већ знам ал' шта вреди.
И та моја претерана "самосвесност", претерано размишљање, интроспекција, посматрање самог себе из трећег лица и сл. почињу опасно да ме нервирају.
А то је, наравно, последица тога што не могу у потпуности да се посветим стварима које волим и које ме стварно занимају па размишљам о неким стварима о
којима не би требао, или бар не у толикој мери, да размишљам и онда се све то врти све у круг.
tamaraft napisao:Dan je prelep, bar ovde gde sam ja sada, spakuj prnje i idi u shetnju!
Хехе, знам, али сад ми се баш не излази нигде.