Nadam se da sam potrefio forum za ovo pitanje.
Pomesao sam solnu kiselinu i varkinu i time cistio kupatilo,i nakon udisanja sada imam problema sa disanjem i sa blazim bolom u prsima.
Da li je opasno,ili bi trebalo proci za par sati?
Udisanje solne kiseline.
Moderatori: moderato, vlada99, Dr Branislav
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Udisanje solne kiseline.
Одакле ти тако дебилна идеја? Од Дркона? А ниси ставио маску?
Буди срећан ако ти прође за пар месеци. Направио си жестоку корозију плућа и веома је опасно.
Не знам шта могу да ти помогну али свакако иди на хитну помоћ код тих медицинара који су ти дали тако дебилну идеју.
Буди срећан ако ти прође за пар месеци. Направио си жестоку корозију плућа и веома је опасно.
Не знам шта могу да ти помогну али свакако иди на хитну помоћ код тих медицинара који су ти дали тако дебилну идеју.
Na svu srecu bilo je proslo nakon 3-4 sata mozda,i sledeci dan sve u redu.Nisam imao masku taj dan,a i slucajno sam njusku preblizu primakeo na povrsinu gde sam nanosio tecnost.Sada sam se bar opametio heh.Nema maske,nema ciscenja pa koliko god lose/prljavo stanje bilo hehaaaca napisao:Одакле ти тако дебилна идеја? Од Дркона? А ниси ставио маску?

- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Имао си невиђену срећу.