Molim Vas za savet - vec duze, oko godinu dana, od kada sam imala bronhitis, iskasljavam svakodnevno slajm, nekad manje nekad vise. Nosila sam ga na ispitivanje ali nalazi su ostali sterilni. Medjutim mene brine to sto to nikako ne prestaje. NIkada nisam imala upalu pluca, ne pusim, u mojoj porodici je samo mama pusila ali je i ona ostavila duvan pre godinu dana. Ne boravim u zadimljenim prostorijama. Jedino sto sam primetila jeste da reagujem na prasinu. U poslednjih 10-tak dana me bolucka u predelu grudnog kosa (gore kad dusniku) a pre neko vece sam imala napad suvog kaslja oko 30 minuta kada sam izbacila dosta te sluzi i otezano disala. Da li mozete da mi date savet sta to moze biti i gde da se obratim? Dosta sam se uplasila pa Vas molim za odgovor sto pre.
Hvala!
Stalno izbacivanje slajma
Moderatori: moderato, vlada99, Dr Branislav
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Sep 24, 2006 3:13 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
- Kontakt:
Alergija, bronhiektazije. Te dve stvari treba posmatrati, najverovatnije je jedna od njih u pitanju. Uradite alergoprobe i posavetujte se sa pulmologom ili pnaumoftiziologom sta dalje. Pumpica Becloforte bi mozda bila dobro resenje, makar kratko vreme. Pozdrav.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
-
- Novi član
- Kontakt:
I ja imam kao i ti puno slajma,ne pusim i isto sam alergicna na prasinu.
Pila sam svakakve sirupe i tablete,jedino sto mi je pomoglo jeste caj od
BOKVICE i u njemu kasicica meda najbolji je borovi ako nadjes.Pila sam vruci caj oko mjesec dana i bukvalno izbacala grudvice stcorene od slajma.Probaj.....
Pila sam svakakve sirupe i tablete,jedino sto mi je pomoglo jeste caj od
BOKVICE i u njemu kasicica meda najbolji je borovi ako nadjes.Pila sam vruci caj oko mjesec dana i bukvalno izbacala grudvice stcorene od slajma.Probaj.....
-
- Novi član
- Kontakt: