pulmicort
Moderatori: moderato, vlada99, Dr Branislav
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Feb 23, 2008 10:36 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
pulmicort
Molim Vas za savet .Prvo moram reci da sam duboko razocaran u kraljevacko decije zdravstvo,imamo jednog decijeg pulmologa,i izgubio sam totalno poverenje u njenu ljudskost a i strucnost. Naime,nas sin Petar 11 meseci,je poceo da skripi i kaslje i 13 februara smo otisli do pedijatra,dobio je terapiju hemomicin,avil i inhalaciju aloprolom,kao i uput pulmologu. Kako je cerkica,Sara,imala zakazano kod pulmologa dr.Jelene Zivkovic za 14,poveli smo i Petra u nadi da ce doktorka i njega poslusati. Sara je vec 2 god na flixotidu. E,sad,kako to da, iako se cuje glasno skripanje,i kasljanje,doktorka kaze,ako je ozbiljno on bi bio na odeljenju,i odbija da ga poslusa(a to je ,mozda,5 min),i zakazuje za nedelju dana kasnije pregled.Ako postoji procedura,zar ne mozemo biti ljudi i potrositi 5 min vise,zar bi se neki roditelj bunio? posle 6 dana Petar dobija temperaturu,javljamo se pedijatru,ona pojacava inhalaciju aloprolom i ne menja terapiju jer smo ujutru imali zakazano kod pulmologa. dr Jelena ujutru,zgranuta?!,kaze da dete mora na odeljenje jer ima pocetak upale pluca! sada prima urbazon 4 puta dnevno i ne znam sta jos sve. Sada nam savetuje inhalaciju pulmicortom,o kome ne znamo nista,a u dr Jelenu,stvarno,nemam bas puno poverenja, pa Vas MOLIM,za savet i misljenje,jer smo ionako zbunjeni,a nema ko da nas uputi.Kupio sam jedno pakovanje,5 ampula,pulmicorta,rekla je da treba jos 6 pakovanja unapred hvala,porodica Radosavljevic
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sub Feb 23, 2008 11:20 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Alternativa
Radosavljevici, kao sto nas narod kaze, bolje spreciti nego leciti. Pravilnom ishranom moze se nadoknaditi nedostatak odredjenog elementa u organizmu , ciji je nedostatak uzrokovao opadanje imuniteta sto ima za posledicu neko oboljenje. Obicno su to bolesti disajnih organa. Ako su vam deca starija od 3 godine, mozete im dati dijetetski proizvod PRIMED, posto je nov prozivod, verovatno jos niste culi za njega. Ja samo mogu da potvrdim da je efektivan u borbi protiv bolesti disajnih organa iz licnog iskustva.
ne znam za vas, ali ja sam se izlečio
Radosavljevici,
strasno mi je zao sto ovo prozivljavate.
Sto se tice Pulmicort-a ja sam malo pretrazivala jer sam koristila symbicort. To su vam kortikosteroidi, za lecenje upalnih procesa, koliko sam ja razumela. Ima u nekoliko tema postavljeno na sajtu, idite na opciju trazi i samo ukucajte pulmicort, pa ce vam izbaciti gde god da se na forumu pojavljuje. Ima takodje izneseno misljenje roditelja cije je dete pulmicort spasao.
Nasa prijateljica ga je davala detetu za bronhitis jos pre 8 godina sinu u Svajcarskoj.
Javite kako su klinci
Veliki pozdrav
strasno mi je zao sto ovo prozivljavate.
Sto se tice Pulmicort-a ja sam malo pretrazivala jer sam koristila symbicort. To su vam kortikosteroidi, za lecenje upalnih procesa, koliko sam ja razumela. Ima u nekoliko tema postavljeno na sajtu, idite na opciju trazi i samo ukucajte pulmicort, pa ce vam izbaciti gde god da se na forumu pojavljuje. Ima takodje izneseno misljenje roditelja cije je dete pulmicort spasao.
Nasa prijateljica ga je davala detetu za bronhitis jos pre 8 godina sinu u Svajcarskoj.
Javite kako su klinci
Veliki pozdrav

Pulmikort je ODLICAN!!!
Radosavljevici,moje dete ima 20 meseci,nedonosce je,rodjen u 29 nedelji.Imao je 6 upala pluca dok je boravio na institutu za neonatologiju!U toj bolnici je boravio 7 meseci.Kasnije smo krenuli u Tirsevu u Bg-u,boravili smo mesec dana na odeljenju pulmologije gde su vrhunski strucnjaci.Uveden nam je PULMICORT u terapiju.Verovali ili ne posle par meseci nama vise nije potrebno nista od terapije
.Inace utvrdjena mu je pre lecenja bronho pulmonalna displazija,sto nije dobro.Ali PULMICORT nam je zaista pomogao.Zato bez straha primenjujte ovu terapiju!!!Vise ne skripi,lepo dise,i sto se tice toga NEMAMO VISE PROBLEMA!!!!I zato samo napred!!!Pozz