Postovani,
dosta sam citala i tragala po vasem frumu, ali nista slicno nisam mogla da nadjem, pa zato molim za pomoc otvaranjem nove teme.
Potrebno mi je misljenje za sledece simptome:
Naime, moj otac ima 45 godina, vec nekih 10 godina s vremena na vreme ima problema sa gusenjem. Kako on kaze, ima osecaj da mu zeludac pritiska sve organe na gore i od toga ne moze da dise. Imao je preglede kardiologa, sve preglede je isterao do kraja i svi rezultati su uredni. Medjutim u poslednje vreme ti "napadi" su sve cesci i sve, da kazem, zesci. Pre neki dan na poslu mu je pozlilo na isti nacin, ali ovaj put uz nesvesticu i pomucenje vida. Obe ruke su mu trnule. Odveden je hitno na KVB u SR. Kamenicu i tamo su mu izvadili krv, cime je otklonjena sumnja na infarkt, takodje je ponovo uradjen EKG i UZ, svi nalazi su uredni.
Sad da se vratim na pocetak i da napomenem da je prilikom prvog pomenutog pregleda srca, za takve simptome dobio da koristi bensedin, koji od tada koristi kad god mu se desi slicno.
Ono sto bih volela da mi kazete je odakle da pocnem, posto se konacno odlucio da ide kod lekara. Da li su u pianju disajni organi ili zeludac? Sta biste predlozili prvo da uradimo?
Unapred zahvalna!!!
Potrebna pomoc
Moderatori: moderato, vlada99, Dr Branislav
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Okt 04, 2008 6:45 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Sep 30, 2008 6:03 pm
Potrebno je pronaci uzrok
Zbog cega Vas otac ima problema ? Da li je bio pušač ? Koje mu je zanimanje? Da li je boravio u zagušljivim prostorijama ? Čime se hrani? Koja pića uglavnom konzumira ? Jedan moj poznanik je imao slične probleme, uspešno se oporavio tako što je išao redovno na kontrolu u privatnoj ordinaciji u Beogradu i koristio prirodne preparate. Ako Vas interesuje koja pošaljite mi pp.