NE MOGU DA UDAHNEM PUNIM PLUCIMA

Postavite pitanja ili podeliti savete i iskustva o oboljenjima disajnih organa. Saznajte kako se astma, hronična opstruktivna bolest pluća, emfizem, tumori pluća, hronična ili akutna, bakterijska ili virusna upala pluća, preveniraju, dijagnostikuju i leče.

Moderatori: vlada99, moderato, Dr Branislav

Odgovori
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: NE MOGU DA UDAHNEM PUNIM PLUCIMA

Post od aaaca »

Мислим на вежбе које сам ти рекао да погледаш на мом сајту.

Срећан Божић и теби. Заиста се роди!
Ivica1
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Okt 27, 2015 5:02 am

Post od Ivica1 »

Pa neke sam radio, tj nesto pokusao koliko mi vreme dozvoljava. Nema toliko tog nedostatka vazduha kao pre, to je cudno - nema ga pa se odjednom pojavi. Najvise s' kolebanjem temperature i pritiska, na vreme tj. Najvise od svega tad kad nemam vazduha me plasi kad mi preskoci srce. Ne desava se tako cesto al kad se desi, ja se oduzmem.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Хладноћа делије на превише елемената организма тако да тешко можеш шта да закључиш. Хладе се плућа због хладног ваздуха, скупљају се крвни судови, мишићи се стискају итд.
Ivica1
Novi član
Novi član

Post od Ivica1 »

Konacno sam nasao malo vise vremena pa sam pogledao tvoj sajt i mogu ti reci da mi se dopada, jedan multipractik themes web:-) nego, ima jedna tema koju nisi obradio, cisto da ti dam predlog, sugestiju, mada mozda te i ne zanima al mene je zanimalo pa sam dosta citao o tome, nekad kad sam imao vise vremena. Elem, tema se tice virusa raznih tj.postoje li uopste i da li su tacne tvrdnje u raznim teorijama zavera. HIV, Pticji grip, Svinjski grip itd. Ja sam nasao par interest.sajtova pa cu ti proslediti. Poceo sam da verujem u te teorije jer sam i sam nas'o par nelogicnosti i nejasnoca vezanih za neke od pomenutih virusa.
Ivica1
Novi član
Novi član

Post od Ivica1 »

Ivica1
Novi član
Novi član

Post od Ivica1 »

Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Хм, не знам како ми је то промакло. Има још доста ствари које ми се мувају по глави и које сам преживео али никако да их напишем.

Све око чега се диже велика медијска бука није истинито а у старту је веома сумњиво. Може по нешто да буде тачно али пошто не знаш шта је лаж, боље је све одбацити. Наравно, има ту ствари које немају везе са тим да ли су истините или не, већ имају за циљ да народ што више троши новца: 2Г, 3Г, 52Г, паметни телефони, рачунари, кућна хемија...

Дакле сви "популарни" вируси су измишљени да би се продавале "управо пронађене" вакцине.

Сада још узми да набрајаш остале "популарне" ствари па ћеш да видиш. Хајде помози: Титаник, ванземаљци, сида, донације органа, тумори, лет на Месец... Стаде ми мозак.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Прочитао сам. Одлични чланци нарочито овај: http://nit.co.rs/blog/virusi-jos-jedna-teorija/
Ivica1
Novi član
Novi član

Post od Ivica1 »

Verujem da to zaista jeste tako.. pogledaj sta nam rade, truju nas svakodnevno sa svim i svacim.. sve je otislo u tri lepe..
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Трују нас свим и свачим, а онда нас замајавају глупостима да не приметимо шта нам раде. Уз то нас и систематски заглупљују да се не досетимо, а забављају нас да се не бунимо.
Ivica1
Novi član
Novi član

Post od Ivica1 »

Farma, Veliki Brat, Parovi, glupe serije koje nemaju kraja.. sve je to deo tog ludackog projekta masona koji vladaju svetom.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

То је за оне који су већ пукли па да се занимају.

Они који још увек нису пукли имају сулуду јурњаву за "модерним" технологијама, лудачке и контрадикторне здравствене савете, замајавање разним популарним спортистима и спортом....
Ivica1
Novi član
Novi član

Post od Ivica1 »

Imas pravo, sto bi Sloba znao da kaze svojevremeno - Apsolutno se slazem sa Vasom izjavom i smatram da ste veoma parlamentarni ;-) A reci mi prijatelju, koji znas prirodni lek za unistavanje ciste na zubu tj.na donjoj vilici ispod zuba.. ili mora pod noz...? A ja, s' druge strane imam teoriju da nista ne mora pod noz osim ukoliko je bas pitanje zivota i smrti. Smatram da se svaka bolest moze izleciti prirodnim putem tj. Biljkama i 'glavom' jer 90% bolesti dolazi iz glave
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Што јес јес... :wink:

Мени су због цисте извадили зуб. Рекли су да се то моје не може решити операцијом.

Тада нисам био у прилици да експериментишем са јединим леком који тренутно знам. Мислим да би један веома јак магнет могао да реши проблем. Проблем је што мора дуго да се носи, верујем бар 16 сати дневно. И питање је како га учврстити у близину зуба.
Ivica1
Novi član
Novi član

Post od Ivica1 »

Hehe, koji? Nije luk?
Odgovori