BOL U GRUDIMA

Postavite pitanja ili podeliti savete i iskustva o oboljenjima disajnih organa. Saznajte kako se astma, hronična opstruktivna bolest pluća, emfizem, tumori pluća, hronična ili akutna, bakterijska ili virusna upala pluća, preveniraju, dijagnostikuju i leče.

Moderatori: moderato, vlada99, Dr Branislav

Odgovori
slaven76
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 09, 2008 5:45 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

BOL U GRUDIMA

Post od slaven76 »

Oko tri do cetiri mjeseca imam bolove u grudima.tj u zadnje vrijeme cesce.
Radio sam nalaze srca i pluca i sve je uredno,osim sto mi je srce malo uvecano verovatno zbog koristenja ventolina,na ct snimku su vidili da imam i male priraslice vjerovatno od prelezale upale pluca.
Ja inace imam i dalje probadanja oko sredine grudnog kosa i ponekad glavobolje i blage nesvjestice,doktori kazu da nije nista strasno ali ja stalno imam te probleme.
Inace imam 31 godinu i nebavim se nikakvim teskim fizickim poslovima,ujedno su mi dok sam radio nalaze otkrili i da imam problema sa stitnom zlezdom.Molio bih nekoga da mi pomogne u vezi ovih problema i ako treba da jos nesto napisem o nalazima,neka mi jave.
Unapred hvala.
Korisnikov avatar
draganvma
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 22, 2007 8:07 pm

Re: BOL U GRUDIMA

Post od draganvma »

slaven76 napisao:bolove u grudima, srce malo uvecano, ventolin, priraslice, glavobolje, nesvjestice, problem sa stitnom zlezdom...
Nije to za forum. Vrlo je kompleksno, svaka od navedenih stavki ponaosob moze vam zadavati velike probleme i svaku je potrebno vrlo detaljno ispitati a to je za ozbiljan multidisciplinarni pristup, da ne kazem hospitalizaciju. Ovako cete setati od lekara do lekara i pitanje da li ce i jedan stvoriti kompletnu sliku o vasem z. stanju.
Primera radi:
1. HOBP sa ili bez restrikcije
2. koronarna bolest ili snizena koronarna rezerva
3. neregulisan krvni pritisak
4. poremecaj glikoregulacije
5. poremecaj funkcije stitaste zlezde
Da li vam je jasno sta sam zeleo da vam kazem?
sva pitanja u vezi kalkuloze urotrakta (kamen u bubregu i mokraćnim kanalima) mozete poslati na [email protected]
slaven76
Novi član
Novi član

Post od slaven76 »

Jos sam zaboravio da kazem da me boli i kad kasljem ili kad kisem.
slaven76
Novi član
Novi član

Post od slaven76 »

Molio bih vas da mi kazete sta da radim,ja sam inace iz Republike Srpske iz Prnjavora ali mogu da dodjem u Srbiju,samo mi morate reci kome da se obratim.
slaven76
Novi član
Novi član

Post od slaven76 »

Ultrazvuk srca sam radio i radio sam ergimetriju za ergometriju su mi rekli da je dobra,kod nas doktori neke stvari okrecu na salu,pa su meni bukvalno rekli da se moram vise K..RVATI pa ce mi biti bolje.
Ponekad ujutru kada ustanem budem nekako natecen lice ili ruke.Mislim da su mi to rekli da je od stitne zlijezde ali da bolovi u sredini grudi nemoze biti od stitne zlijezde
Korisnikov avatar
draganvma
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 22, 2007 8:07 pm

Post od draganvma »

Pa eto, za pocetak, pod pretpostavkom da su nalazi validni, iskljucili ste srce kao uzrok vasih tegoba. Ostaje vam endokrinolog za stitnu zlezdu i pulmolog. A to gde cete da se ispitate, izbor je na vama.
sva pitanja u vezi kalkuloze urotrakta (kamen u bubregu i mokraćnim kanalima) mozete poslati na [email protected]
Odgovori