BOL U GRUDIMA?!?!?

Postavite pitanja ili podeliti savete i iskustva o oboljenjima disajnih organa. Saznajte kako se astma, hronična opstruktivna bolest pluća, emfizem, tumori pluća, hronična ili akutna, bakterijska ili virusna upala pluća, preveniraju, dijagnostikuju i leče.

Moderatori: vlada99, moderato, Dr Branislav

Odgovori
miona
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 19, 2006 1:08 pm

BOL U GRUDIMA?!?!?

Post od miona »

Bila sam pusac oko 15 godina (kutija dnevno u proseku). Pre par meseci imala sam aritmije, napade panike, malaksalost, i sve sto ne valja, pa sam pomislila da je problem mozda u cigaretama, pa sam ih i ostavila. Ne pusim oko 20-tak dana. Moj problem je sto me pluca jako bole, zapravo grudi (10-tak cm ispod vrata). Boli me kad udisem, cak mi se desava da ne mogu normalno da disem. To mi se desavalo i u trudnoci pre godinu i po dana, ali nakon pregleda pulmologa i snimanja pluca utvrdjeno je da je sve ok. U trudnoci takodje nisam pusila.
Da li moj bol u plucima moze imati veze sa tim sto sam prestala da pusim.
Dodala bih i da mi se kicma krivi u delu izmedju lopatica. Nista preterano, kao posledica sedenja ispred monitora.

Inace, Eho srca i EKG srca su mi dobri. Utvrdjeno je da imam aritmije (ubrzan rad srca), ali to mi se najcesce desi kada se iznerviram ili ako se uzrujam.
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Da li moj bol u plucima moze imati veze sa tim sto sam prestala da pusim.
Ne.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Odgovori