Zahvalna na savetima!!Uglavnom ovu vrstu jela i koristim kao i ti .Koristim i proso.,belo pilece meso,junetina,kupus,tikvice,blitvu,karfiol,spanac,beli,crni luk,papriku koju ocistim od zilicA-ona mala zuta babura-jel smem?-,brokoli.-. Boraniju,paradajz,pasulj,grasak,sargarepu od povrca ne koristim..Jos nisam probala bezglutenske rezance.Nisam znala da smem jaje stavljati u musake..Samo jaje umutis,pa prelijes musaku,posto ne sme mleko,niti brasno,ako sam te dobro razumela?.Uglavnom svu vrstu povrca dinstam na vodi,uopste ne koristim nikakvo ulje.Juce sam zapekla Camcice od tikvica u rerni.Oljustila tikvice,presekla na pola,izdubila svaku polovinu tikvice kao camcice.Prethodno sam dinstala na vodi beli luk-dva cena-,crni luk,tikvicu,karfiol,kupus,jednu zutu papriku,stavila malo origana zacina,soli.Kad sam izdinstala sve ovo napunila sam svaki camcic od tikvica.U tepsiju sam sipala solju obicne vode,pa onda napunjene tikvice.U predhodno zagrejanu rernu na 200 stepeni stavila sam napunjene tikvice i pekla 30 minuta.Kad je sin uzeo da ruca,predlozila sam da te ispecene tikvice prelije sa malo probiotik jogurtom.Podrav.
|