Pozdrav,
Imam 13 godina I imam problem mislim ne znam ni da li je to neki problem. Na kozici oko glavica imam male bele tackice koje takodje imam I na mudima iz kojih rastu dlake. Ali nije mi logicno zasto se one nalaze na kozici oko glavica zar dlake ne rastu samo na ...? Da li postoji neko logicno objasnjenje ovoga?
Hm...
Ovaj forum sluzi da ne budes bezobrazan kada ti neko pokusava objasniti sta ti je i NIKAKO NE MOZE DA ZAMENI LEKARA, a ako je tebi glupo da ides kod lekara onda lepo "uzivaj" u svom problemu jer ako ces se bolje osecati ako ti neki Mika ili Zika kazu da je to sve ok onda imas veliki problem u glavi.
Ja nisam Mika ni Zika nego Ka1 ali ti kazem da to nije nista, svaki dan se barem javi jedan covek sa tim problemom. Upisi u TRAZI polje "ektopicne lojne zlezde" pa ces da vidis da to nije nista, na ovom forumu imas milion tema o tome, imas cak i slike i tacno mozes da vidis o cemu se radi...
Ja nisam Mika ni Zika nego Ka1 ali ti kazem da to nije nista, svaki dan se barem javi jedan covek sa tim problemom. Upisi u TRAZI polje "ektopicne lojne zlezde" pa ces da vidis da to nije nista, na ovom forumu imas milion tema o tome, imas cak i slike i tacno mozes da vidis o cemu se radi...
Hvala na odgovoru, nema potrebe za takvim stavom. Pretrazio sam i zakljucio da je to to, sto naravno ne bih znao ukoliko mi nisi napisao/la kako se to zove a to je moje celo pitanje bilo.
E sad ajde da iskusam srecu sa jos jednim pitanjem i mozda budem opet ispljuvan, a to je:
Na penisu iz tih tackica (ne iz svake) takodje rastu dlake pa to krajnje odvratno izgleda. Kako i sta sa time ?
E sad ajde da iskusam srecu sa jos jednim pitanjem i mozda budem opet ispljuvan, a to je:
Na penisu iz tih tackica (ne iz svake) takodje rastu dlake pa to krajnje odvratno izgleda. Kako i sta sa time ?