Savet zbog belog pranja

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
SLATKA MALA
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 25, 2006 12:49 pm

Savet zbog belog pranja

Post od SLATKA MALA »

Doktorica koja je majkina prijateljica mi je poslala da pijem tablete nistatin dok ne ispijem swe 2 puta dnewno,a nakon njix orwagil 7 dana jer mi se pojawilo bijelo pranje pa da ne nastane neka infekcija ili slicno... da li se slazete da je to ok.... ?
Voli sebe ali i ulazi u sebe !!!!!
nenadns
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Avg 04, 2005 5:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

...

Post od nenadns »

da
SLATKA MALA
Novi član
Novi član

Post od SLATKA MALA »

e xwala kratko a jasno :)
Cat
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Sep 16, 2005 9:05 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Cat »

Ja se baš ne bih složila. Mislim da je neodgovorno savetovati nekog da guta tablete dve nedelje kad se ne zna ni zbog čega je uopšte došlo do belog pranja tj. pojačanog sekreta. Možda su gljivice, možda je neka banalna infekcija crevnim bakterijama (u tim slučajevima se koliko ja znam uzima samo lokalna terapija - vaginalete) a možda je nešto sasvim treće što se uopšte i ne leči Nistatinom. A možda je prosto neka iritacija ili normalno menjanje sekreta tokom ciklusa koje nema veze ni sa gljivicama ni sa bakterijama i uopšte ne treba da se leči.
SLATKA MALA
Novi član
Novi član

Post od SLATKA MALA »

Ej ,pozdraw weliki za Cat,xwala na sawjetu.

E owako,pila sam nistatin po jednu na dan,i zawrsila sa njim i nisam nastawila sa drugim tabletama jer mi je wec bolje i smanjeno mnogo,i doktorica je rekla da i ne moram nastawljati.

Tako da se nadam da ce swe biti ok ubuduce, i da se nece wratiti . Weliki pozdraw i xwalla !!!
Odgovori