Prosirena vena ?

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
Stefan99
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 12, 2017 9:46 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Prosirena vena ?

Post od Stefan99 »

Ovako, imam 17 godina, kada je polni organ u erekciji i kada povucem kozicu jedna vena je bas upadna za oko, prosirena je i tamnija, izgleda kao da ima neko unutrasnje krvarenje.. da naglasim da nemam nikakvih problema, erekcija i vise nego odlicna, bolova nema, niti nikakvih drugih problema, samo me plasi to sto se vidi, da li to moze predstaviti neki problem ? Svaka vrsta odgovora ce mi pomoci.. Hvala :)
jbashir
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Maj 19, 2017 10:53 am

Re: Prosirena vena ?

Post od jbashir »

A jel' ti to od skoro tako ili oduvek? Tamnija vena nije ništa posebno nesvakidašnje na penisu...
Stefan99
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 12, 2017 9:46 pm

Re: Prosirena vena ?

Post od Stefan99 »

Oko godinu dana..
Posto me bas brine.. bas je upadna vena i izgleda kao da je nastalo krvarenje neko, i pre tog crvenila je deblja vena kao da se nakupila krv.. ali ponavljam nema nikakvih problema sem toga sto me brine da ne predstavlja problem to nesto ako zaustavlja krv ili sta vec.. hvala
Odgovori