Problem!?
Problem!?
Citao sam neke od vasih postova i nalazio sam slicne probleme problemu koji ja imam.Naime,o cemu se radi.Pre nekih 3 nedelje sam primetio da mi se skuplja dosta smegme na glansu i u predeli prepucijuma sto je propraceno blazim svrabom bez crvenila.O higijeni vodim racuna, tusiram se svakodnevno.I posle svega par sati (obicno narednog jutra) primetim da se skupila izvesna kolicina smegme koje ranije nije bilo.O cemu se radi?Da li je ozbiljno?i kako se leci? pozdrav!
Verujem da se radi o sapunu ili gelu za tusiranje koji koristis! Sapuni i sredstva za tusiranje su koncentrovani i izazivaju jednu vrstu gljivica na odredjenim delovima tela koje se obicno tako manifestuju, nije nista opasno, ali idi kod urologa ili koznog da ti da neku mast ili nest slicno da to sredis i u buduce nemoj da koristis sredstvo za kupanje koje si koristio, nego nadji nesto blaze!!!!
Marija
Verujem da se radi o sapunu ili gelu za tusiranje koji koristis! Sapuni i sredstva za tusiranje su koncentrovani i izazivaju jednu vrstu gljivica na odredjenim delovima tela koje se obicno tako manifestuju, nije nista opasno, ali idi kod urologa ili koznog da ti da neku mast ili nest slicno da to sredis i u buduce nemoj da koristis sredstvo za kupanje koje si koristio, nego nadji nesto blaze!!!!
Marija