Evo mene posle nekog vremena.tamaraft napisao:To sto ste opisali se svodi na nezasticen seksualni odnos! Mislim da vam je sve jasno!
Nije mi jasno kako mozete da raymisljate na nachin : imam tortu sa slagom i samo cu malo da liznem slag pa cu da prekrijem gde sam liznuo pa cu onda da pred goste iznesem pa cu onda pred njima da secem nozem!
Ukoliko ste imali nezasticen odnos sa osobom koja je zarazena virusom humane imunodeficijencije onda treba da se obratite lekaru i da se testirate!
Ovako. Prvo bih zelela da pitam ovu clanicu da li je kompetentna da govori o HIV-u ovako samouvereno ili ona to po slobodnom nahodjenju?
Ja sam se u medjuvrenu raspitala u savetovalistu za HIV i kod specijaliste mikrobiologije i dobila sam odgovor da je, iz izlozene situacije, mala verovatnoca da se virus prenese. Kada je istekao period prozora uradila sam i test, tako da je to potvrdjeno, dakle negativan je.
Mislim da svakako nije u redu ovako komentarisati jer svako ko dodje ovde da pita za misljenje evidentno ima problem i strah i mislim da je najgore odgovoriti na ovakav nacin. Greska se svakome moze desiti, a kada je vec ucinjena nema poente vracati se u nazad i kritikovati, jer se ne moze na taj nacin ispraviti. Drugo je dati savet da se u buducnosti u ovakvoj situaciji povede vise racuna. Pre nego sto sam se registrovala na ovaj forum da postavim pitanje, citala sam dosta, i vidim da nisam samo ja imala "cast" da mi se ovako doticna clanica obrati.
Verovatno necu vise svracati ovde, ali eto, morala sam da napisem ovo.
Pozdrav svima!