POMOZITE MI !!!
POMOZITE MI !!!
e ovako imam 16 god i jos nisam imao odnos... uglavnom neznam od cega ali koza na glavicu mi je postala nekako ispucana i ponekad imam crvenilo ali niti pece niti svrbi.. bio sam kod doktora i on mi je rekao da to nije nista da ce proci... kaze to se zove "balanitis" i prepisao mi je canesten nedelju dana... medjutim nista se nije promenilo opet isto niti je bolje niti je gore.... Proslo je vec 3 meseca i nista se nije promenilo... uz to imam i tisonove zlezde - zakljucio sam citajuci ove forume, neznam da li one imaju neke veze sa tim??? MOLIM VAS POMOZITE JA NEZNAM O CEMU SE RADI!!! koliko sam ja citao nisam nasao nikoga sa ovakvim problemom.... postajem depresivan neznam sta da radim!
i ja imam tisonove zlijezde... a i meni je nesto tako slicno se dogodilo pisao sam u vezi toga tema infekcija kao posledica lijekova.... odjednom mi se pojavilo crvenilo na penisu i kao sto kazes nekad malo izboceno u obliku bubuljica i katkad nastaju ranice na pojedinim mjestima... nisam bio kod doktora ali to ubrzo planiram uraditi... isto niti me svrbi niti pece...
isto nisam imao seksualnog odnosa... pih veze stvarno sta je nekad se malo povuce ali jos se primjeti a nekad bude strasno izrazeno...
isto nisam imao seksualnog odnosa... pih veze stvarno sta je nekad se malo povuce ali jos se primjeti a nekad bude strasno izrazeno...
kontam danas otici tj ponedeljak... ali uff ne znam kome da se obratim za to... kod doktora pa traziti uputnicu za dermatologa...
Najinteresantnije je sto ne znam dje sam to pokupio... isto ko i ti...
i da li se kod tebe katkad... kao da se guli kozica na penisu... na glavicu i na podrucju kod glavica... ko neki mali plikovi sicusni ispunjeni nekom tecnoscu i kada oni puknu kod onih malo vecih ostaju kao sitne ranice...
Najinteresantnije je sto ne znam dje sam to pokupio... isto ko i ti...
i da li se kod tebe katkad... kao da se guli kozica na penisu... na glavicu i na podrucju kod glavica... ko neki mali plikovi sicusni ispunjeni nekom tecnoscu i kada oni puknu kod onih malo vecih ostaju kao sitne ranice...
neznam pogledaj u zutim stranama ili na google pa trazi dermatovenerologe, ako imas para imas i privatne dermatovnerologe samo neznam koliko kosta ali ne verujem da je skupo... zoves i pitas...
To sto si opisao meni se ne desava, kode mene samo jedno te isto, crvenilo i naborana(ispucala) koza. Kad budes otisao javi sta si uradio, e i trazi da ti uzme bris da se vidi sta je... pozz
To sto si opisao meni se ne desava, kode mene samo jedno te isto, crvenilo i naborana(ispucala) koza. Kad budes otisao javi sta si uradio, e i trazi da ti uzme bris da se vidi sta je... pozz
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Mar 13, 2006 6:51 pm
E ovako bio sam kod dermatovenerologa i saznao sledece 
Dijagnoza: Balanoposthitis candidomycetica
Terapija: Kupke u KMN04 u H2o 1x na dan
Cansen krema 3x na dan
kontrola za mjesec dana uz nalaz urina i secera...
Znaci imam mocne, dosadne gljivice...
Doktorica je rekla da se znaju katkad pojaviti nakon terapije...
Eto sada samo moram lijeciti gljivice koje su dosadne do zla boga ... dugo ih moram lijeciti

Dijagnoza: Balanoposthitis candidomycetica
Terapija: Kupke u KMN04 u H2o 1x na dan
Cansen krema 3x na dan
kontrola za mjesec dana uz nalaz urina i secera...
Znaci imam mocne, dosadne gljivice...
Doktorica je rekla da se znaju katkad pojaviti nakon terapije...
Eto sada samo moram lijeciti gljivice koje su dosadne do zla boga ... dugo ih moram lijeciti

Bio sam kod dermatovenerologa i rekla je: da ne treba da radim bris, dijagnoza je balanopostitis candidomaketica, da mi je koza suva i prepisala mi AD kapi (na bazi ulja) i Shampon za intimnu negu dr. volf kao i povremeno pantenol mast, moze da se dobije polnim putem ili zbog antibiotika, i rekla mi je da sto se tice sexa mogu normalno da se ponasam
Hvala svima koji su mi pomogli na forumu, e da nisam je pitao da li ja to mogu da prenesem devojci ???