Pomoc molim

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
sasaginko
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 01, 2014 1:08 am

Pomoc molim

Post od sasaginko »

Naime u Americi sam upoznao curu koja je bila u dugoj vezi I koja tvrdi da je imala samo dva partnera. Htjela je samo da spava sa mnom na prvi pogled, koristio samsam kondom medjutim, kada sam se sredjivao doledolaziti na pocetku penisa tj. Na.dijelu prelaA uz stomak sam napravio malu ranicu. Nisam htio oral ali ga je.uradila bez, zatim me, pitalaa imam li kondom stavio sam ga ali nisam siguran da je pokrio ranu... da lI je moguce.da.mI jeje prenijela.hiv ??culi smo se posle toga I rekla mi je da nemam razlog da brinem jer je.imala 2 partnera, ubija me ovo, ne mogu vam opisati koliko se kajem...
Vintertur
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 05, 2016 8:42 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Re: Pomoc molim

Post od Vintertur »

Koliko je prošlo od toga? Nije to baš tako jednostavno da dobiješ uprkos rani ali je bolje ići da se testiraš.
sasaginko
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 01, 2014 1:08 am

Post od sasaginko »

Proslo je tek 4 dana od odnosa, imam osjecaj da cu pooluditi za 3 mjeseca dok ne bude moguce uraditi test.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Тако брзо нема начина да сазнаш ишта о евентуалној инфекцији.
Odgovori