POMOC-Bela skrama nalik na sitni sir ispod i na glavi penisa
Re: POMOC-Bela skrama nalik na sitni sir ispod i na glavi penisa
Пече те због тога што је кожа оштећена. Можда си је оштетио великом количином хемикалије. Ипак, непријатан мирис не може да се створи без узрока. Узрок непријатног мириса су гљивице. Могу да буду и бактерије. А слепих лекара могу да ти набројим колико хоћеш. Нису луди. Само их боли уво за све.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Jun 24, 2013 11:45 pm
Hm da u to sam se i ja uverio par puta.Jedva sam preziveo koksaki virus 2009 god.Nisu dugo znali sta mi je...blablabla pa tek posle mesec dana mucenja su mi to konstatovali.Ne znam oticicu na kontrolu 8 jula kako mi je zakazala pa cu joj objasniti.Bio sam prehladjen pre mozda tacno 2 nedelje pa mi je to mozda od toga krenulo neka bakterija ili ne znam...Nekad primetim te bele tackice nekad crvene po samom glavicu kao da varira ja nisam pametan vise.Mozda bi bilo pametno da uradim urino-kulturu ili kako se vec to kaze da dam mokracu na analizu...aa_aca napisao:Пече те због тога што је кожа оштећена. Можда си је оштетио великом количином хемикалије. Ипак, непријатан мирис не може да се створи без узрока. Узрок непријатног мириса су гљивице. Могу да буду и бактерије. А слепих лекара могу да ти набројим колико хоћеш. Нису луди. Само их боли уво за све.
Уринокултура ти неће показати спољашњу инфекцију. Она се ради ако те пече док мокриш, дакле ако је у питању уринарна инфекција.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Jun 24, 2013 11:45 pm
Hm da u pravu si.Nista videcu sta ce mi ta doktorka reci na kontroli mada mislim da mi se simptomi smanjujuaa_aca napisao:Уринокултура ти неће показати спољашњу инфекцију. Она се ради ако те пече док мокриш, дакле ако је у питању уринарна инфекција.

Ако хоћеш баш да радиш неке анализе, можеш да урадиш брис. Наравно, не треба да се изрибаш пре узимања бриса јер онда ничега неће бити. И ако ти лоше узму брис, опет ничега неће бити. И ако им апаратуре нису исправне, опет ништа. Тја.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Jan 13, 2018 12:44 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Imao sam isti problem kao prethodni decko sto je naveo. Poslusao sam savet sa sodom bikarbonom i stvarno je nestalo za 2 dana. Onako kao koza se zgulilo samo od sebe. Nemojte ici kod doktora pre nego sto pokusate ovo! Moj savet. A tebi druze sa savet sa sodom bikarbonom hvala do neba!
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Dec 29, 2018 9:18 am
To je Candida.mire84 napisao:Pojavilo mi se pre jedno mesec dana.Bele je boje i izgleda kao sini sir.Jakog je,neprijatnog mirisa.Pojavljuje se ispod kozice,ispod glavica i po njemu.
Bio bih jako zahvalan kad bi mi neko objasnio sta je to tacno,dali je opasno i sta koristiti da se izleci?Ili je jedina opcija poseta doktoru?
Hvala unapred.
Clotrimazol crema i dobra higijena.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Jan 14, 2019 2:16 am
Imam jedno pitanje..
Pre par dana prilikom tuširanja primrtio sam da mi se pojavila bela mrlja na samoj resi kada kožicu penisa povučem dole.
Ta bela mrlja me ne peče,ne svrbi,a sam glavić je čist.
Imam trenutno partnerku.
Šta to može biti?
Hvala unapred
Pre par dana prilikom tuširanja primrtio sam da mi se pojavila bela mrlja na samoj resi kada kožicu penisa povučem dole.
Ta bela mrlja me ne peče,ne svrbi,a sam glavić je čist.
Imam trenutno partnerku.
Šta to može biti?
Hvala unapred