pitanje trazi odgovor

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
sophia
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 13, 2007 3:17 am

pitanje trazi odgovor

Post od sophia »

pre godinu dana su mi se pojavili spoljasnji kondilomi..izlecila sam se za jedno mesec dana..nakon toga vise nisam imala probleme..od tada nista bez kondoma,..medjutim,iako sam skoro bila kod ginekologa a svi nalazi su bili uredni,imam problem..ubrzo nakon tog pregleda,imala sam odnos,takodje sa kondomom,medjutim od tad osecam neugodno peckanje,ponekad svrab i pojavio mi se pojacan sekret..prolazi mi stalno kroz glavu,da mozda nisu opet i kondilomi u pitanju ali ja na zalost ne mogu da prepoznam promjene..nekad mi se cini da ih vidim ali moguce da je samo nabor koze ili oziljak od proslih..pored svega toga i menstruacije mi vise nisu redovne kao prije..poslednja je bila pre 2 meseca..
bila sam cesto bolesna ove godine,imunitet mi je totalno opao i svaki grip,svaka prehlada se lepi na meni..
no,moje pitanje je ustvari,da li je moguce da mi je decko preneo nesto prilikom tog poslednjeg odnosa (sa kondomom),a nalaz koji je uradjen 5 dana pre bio sasvim uredan, pa potom imam te probleme ili je nesto drugo u pitanju..
thanx a lot...
Odgovori