opet kondilomi

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
fafa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Okt 29, 2006 11:19 pm

opet kondilomi

Post od fafa »

Imam kondilome vec 3meseca,przim ih radio talasima,dosada vec 6puta!Pitam se koliko ce ovaj virus da me muci posto vec gubim strpljenje?javite mi ako znate nesto o tome! :roll:
kolko josh
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Okt 16, 2006 2:14 pm

Post od kolko josh »

Ne razumem.
Imash kondilome tri meseca - a przzila si ih do sada 6 puta?! To znachi jednom u 15 dana?! Ne mozzesh da zarastesh za 15 dana od prvog uklanjanja.... Kontrola je mahom na mesec dana, onda na tri, pa na shest.... i tako....
...Zbunjena sam.... Jesi li trazzila mishljenje drugog lekara?
nenadns
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Avg 04, 2005 5:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

...

Post od nenadns »

Metoda radio talasima se pokazala kao najbolja, ako se prvi put otklone svi kondilomi, uglavnom se vise ne vracaju. Ne znam kod kog lekara radis to, ne bih da napadam nikoga, ali cuo sam da neki privatni lekari namerno ne uklone sve kondilome, kako bi uzeli vise para. Ovaj tvoj slucaj vise lici na to, da se nisu svi kondilomi odmah uklonili, jer ne mogu za tako kratko vreme 6 puta ponovo da se pojave
Ka1
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 22, 2005 9:18 pm

Post od Ka1 »

Definitivno te neko OPASNO obmanjuje.
kolko josh
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Okt 16, 2006 2:14 pm

Post od kolko josh »

...to sam i ja htela reci.... al me bilo sramota. :)
fafa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Okt 29, 2006 11:19 pm

Post od fafa »

Pitam se i sam da li je moguce da mi se ponovo vracaju?doktor je specijalista i imam osecaj da vise i ne zeli moj kes!Imate li neke konkretne predloge!Hvala svima!
nenadns
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Avg 04, 2005 5:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

..

Post od nenadns »

Ako ne zeli tvoj kes, onda mozda ne radi to kako treba, ipak treba i iskustva u radu da bi bio dobar specijalista. Radio talasima se uglavnom ubije i sam virus na tom mestu gde se pojavi kondilom, tako da su sanse da se pojavi kondilom na istom mestu nikakve
Odgovori