kosmark
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Mar 13, 2006 6:51 pm
-
- Aktivan član
Sta ti uopste znas o meni.Barem se trudim da pomognem nekome oko necega u sta se razumem.Ne funkcionisem kao ti...da ne pisem sad kako.
Sa nafuranim likovima i dlakavim MUDIMA (i doktorima verovatno)kao sto si ti nemam nameru da se prepucavam,sto je tebi navika ovde.Kad naucis da se ponasas kao covek,obrati se.Dovidjenja!
Sa nafuranim likovima i dlakavim MUDIMA (i doktorima verovatno)kao sto si ti nemam nameru da se prepucavam,sto je tebi navika ovde.Kad naucis da se ponasas kao covek,obrati se.Dovidjenja!
U sta se ti razumes slepce jedan? Ja koliko vidim ti se razumes u svaku mogucu bolest, posebno u polne bolesti. Da li si ti po struci lekar? Sumnjam. Ja napisem SAMO kada nesto znam iz sopstvenog iskustva ili kada i ja imam ISTU stvar za koju neko pita pa onda prokomentarisem. Nije moguce da ti iz iskustva znas sve o svim polnim bolestima. Ili mozda jeste? Naravno, ponekada se i nasalim, cisto da razbijem ruznu atmosferu koja vlada na ovom forumu. A ti bi trebalo da shvatis da kada su polne bolesti u pitanju da se ne treba saliti i davati poluinformacije.
Naravno da su mi dlakava muda, ja sam muskarac, sta si ti? Cosava devojcica?
Naravno da su mi dlakava muda, ja sam muskarac, sta si ti? Cosava devojcica?
-
- Aktivan član
Sta se tebe tice u sta se ja razumem? Nesto je licno iskustvo a nesto jednostavno znanje,obrazovanje.Ustvari nisam ja duzan nevaspitanim i naqrcenim homosapiensima da polazem racune.Da postoji glasanje(koje nazalost ne postoji) ti bi odavno bi izbacen odavde,jer tvojih 300+ (cast izuzecima) postova nikom nije pomoglo,samo nepotrebno dizalo ljudima pritisak.Izrazi tipa "slepac i cosava devojcica" samo govore o tvojoj inteligenciji i vaspitanosti.Ali posto su svi odavno izvalili koliko si inteligentan i vaspitan....nikoga nisi razocarao.Meni je dosta vise takvih stvari,a siguran sam i drugima.Ja bi odavno zavrsio sa ovim,jer je poenta bila posavetovati kosmarka....ali posto imam sa tobom posla....sa radoscu cekam tvoju sledecu niskointeligentnu poruku.....