Infekcija???

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
plasljiva
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 22, 2006 5:32 pm

Infekcija???

Post od plasljiva »

I ja bih volela kad bih mogla biti optimista,ali mi bas nesto ne ide...
Vec dugo sam na ovom forumu,problem "vucem" nekoliko meseci, lekare posecujem isto toliko..po svima njima ja nemam nikakav veliki problem,pa sam na svoju incijativu trazila uput za testiranje na hiv(iako gde god sam procitala-simptomi se javljaju posle nekoliko godina,prvi put "od tebe" cujem da se mogu pojaviti nakon nekoliko dana..zato se i javljam)...
E,pa ovako..problemi koje imam su sledeci:
kandidazija:perianalno i u grlu(sad izleceno)
hlamidija-pozitivna,sve ostalo negativno
Problem je poceo prvo sa ginekoloske strane,potom upala grla,kandidazija,otecene zlezde,bolovi prilikom odnosa,svrab po kozi,cak mi se pojavljuju i neki pecati po kozi(koji nestanu nakon nekoliko minuta),povremeno temperatura,povremeno nocno znojenje itd. Dakle,uglavnom simptomi koje sam navela ukazuju na HIV+,i svi ti simptomi su se poceli javljati dva meseca nakon nezasticenog odnosa???
U svakom slucaju,na testiranje idem za dva dana,pa cu znati sta je...
Posto si rekao da se simptomi javljaju nakon nrekoliko dana,onda to znaci da je kod mene velika verovatnoca da sam zarazena?????
plasljiva
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 22, 2006 5:32 pm

Post od plasljiva »

Limfne zlezde su mi bile uvecane,uglavnom na vratu(ne na ostalim delovim tela) i to u vreme dok sam imala kandidu u grlu,kad sam to izlecila vise nemam problema ni sa uvecanim zlezdama...Kao sto sam rekla na svoju incijativu sam trazila uput za testiranje(iako mi je doktorka rekla da joj "ne delujem" kao osoba zarazena hiv-om)...
Da li je moguce da decko sa kojim sam tad bila u vezi nema apsolutno nikakvih simptoma niti problema,a mene je "spopalo" sve i svasta?
Interesuje me koliko dugo se cekaju rezultati testa?
Imala bih jos gomilu pitanja,ali ne bih da zamaram....
pepeljuga
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Avg 13, 2006 12:02 pm

Post od pepeljuga »

Nisam bila nesto cesto bolesna u poslednje vreme..pored toga sto imam probleme sa ginekoloske strane(jos se ne zna uzrok)..imala sam malo problema sa stomakom,radila sam snimanje abdomena-sve je u redu, krvna slika odlicna..
Nego,kao sto rekoste najbolje je sacekati rezultate,ipak su nagadjanja totalno bezveze i samo stvaraju jos vecu konfuziju...u svakom slucaju vam puno hvala...a mene eto za koji dan,sa NADAM SE NEGATIVNIM REZULTATOM TESTA...
Pozdrav i jos jednom hvala...
sandra-tanke
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 12, 2007 2:23 pm

Post od sandra-tanke »

Procitala sam da ste imali problema sa upalom grla i natecenim zlezdama, pored ginekoloskih problema. I ja imam slicni problem, upala grla i natecena zlezda na vratu sa desne strane, pa me interesuje kako ste se lecili i gde??
Odgovori