Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
Pre 10 dana kad sam se probudio jedno jutro,, javila mi se mrlja na levom gornjem delu oka. Mislio sam da je imam jer sam jako trljao oko noc pre. Medjutim, kad sam otishao kod doktora oni su mi rekli da nije od toga, ali da ne znaju od chega je,, ni shta je,, oni samo vide krvarenje koje prelazi preko zhute mrlje. Nisam se udario u nishta, niti bio udaren. Rekli su mi da je mozhda od cigareta ili preparata koje sam koristio za teretanu. Hteo bi da chujem vashe mishljenje shta je tu problem i od chega je nastao?
Unapred hvala![/b]
Nema boje, samo je mutno, mogu da vidim, ali nishta u detalje. Rekli su mi juche da doktori misle da mi je pukla neka membrana i dali su mi neke kapi i tablete da pijem da povuku krvarenje. I rade mi u sredu neki pregled gde stavljaju neshto u venu da vide krvne sudove. Sliku nemam.
Da li je moguce da se to deshava zbog Olyntha (kapi za nos) jer koristim ih vec 3 godine, a poslednjih 4 meseci samo stavljam u levu nozdrvu. Takodje povreda mi je na levom oku.
Pobogu, a ko Vam je rekao da 4 meseca neprekidno koristiote kapi za nos i zasto bi ste to radili?! Da, moguce je! Ali nije nemoguce ni da je nesto drugo u pitanju.
Prestanite da trpate kapi u nos ( i druge gluposti u sebe, poput preparata za 'teretanu')i postujte terapiju koju su vam lekari dali