Ne zna se sta je?

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
dafne
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Okt 23, 2007 12:56 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Ne zna se sta je?

Post od dafne »

Moja rodjaka je 20 dana lezala na klinici i nisu joj utvrdili uzrok loseg stanja!
Preko dana temperatura ne prelazi 37.2, a uvece se penje i do 39.8. U rezultatima, povecan fibrinogen, sedimentacija ogromna... Na skeneru i magnetnoj rezonanci glave nikakvih promena... Ginekoloski pregled uredan. HIV test u redu.
Ona se (preko dana) ne oseca lose, pokretna je, ne postoji malaksalost, dok temperatura ne predje 38. Ne gubi na kilazi, hvala Bogu.
Molim Vas recite mi sta je.
Ako je potrebna jos neka smernica, tu sam!

Pozdrav i hvala
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

On lezi na klinici, leci je citav tim lekara, pa jos nisu izasli sa konacnom dijagnozom, a Vi ocekujete da Vam ovde neko kaze sta joj je? Malo previse ocekujete, zar ne?

Sve najbolje vama i vasoj prijateljici.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
dafne
Novi član
Novi član
Kontakt:

Post od dafne »

Ne bih bila ovde da nemam poverenja u ljude koji posecuju ovaj forum... Ipak, hvala Vam... Meni svaka sugestija ili "nagadjanje" dobro dodje...Bolje je od niceg... Mozda pomogne
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm

Post od tamaraft »

pa kako da znamo i da naganjamo bez analiza?

kad je ljudski organizam u pitanju nema nagadjanja nego mora da se dodje do uzroka svig tegoba, a kod vashe prijateljice to moze biti shto shta...ne znamo koliko godina ima, chime se bavi, ima li dece, ima li problema sa radom srca ili bilo kog unutrashnjeg organa, ima li nesanice...bolove u rukama, nogama...

visoka temperatura je simptom kojim zapoljichnje milion oboljenja, ne budite nestrpljivi nego sachekajte da se urade sve analize potrebne da bi se doshlo do zakljuchka a mozda na kraju krajeva vasha prijateljica i ne zeli da vi znate shta nju muchi!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
dafne
Novi član
Novi član
Kontakt:

Post od dafne »

Hvala puno... Samo sam malo uplasena :(

Javicu se kad budem imala vise analiza...

Hvala i izvinite
Odgovori