ZELUDAC I TEGOBE S NJIM

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od majja »

Htedoh jos da te pitam, da li si skoro radio analize krvi? Ako nisi uradi, i trazi da ti posebnu paznju obrate na enzime jetre.
progoran
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 07, 2004 11:10 pm

Post od progoran »

radio sam sve analize krvi i ast i asl i hemoglobin i gvozdje i holesterol i trigliceride ama bas sve 27 12 05 i sve je besprekorno sve trombociti su za 10 nizi eto to je i urin i urinokulturu sve i sve je ok sada mi se ulenjio stomak creva mi sabo nesto vare tesko idem u wc zatvor eto sta sad pozdrav
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Post od majja »

Ja ti zelim da imas dobru volju i pokusas sa ishranom da regulises sve, a sto se zatvora tice,mozes da probas caj od kamilice,ali ubaci i pola kasicice kima. Ako ti to ne pomogne,a trebalo bi, ti skuvaj kompot od suvih sljiva u koji ces ubaciti kim, i ne izlazi iz kuce 4-5 sati nakon sto to popijes, da ne bude, bezite noge u... vas d...!
Caooo
Dea
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
Kontakt:

Post od Dea »

A jesi radio gastroskopski pregled? Ne bih da te plasim, ali ja imam sve te simptome sa Kronovom bolesti. Nadam se, iskreno da kod tebe to nije slucaj!
progoran
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 07, 2004 11:10 pm

Post od progoran »

kako sam poceo da pijem antidepresiv poceo sam mnogo bolje da jedem nemam vise stezanja u stomaku mozda ponekad eto pozdrav
Odgovori