Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
Imam jedan vrlo neprijatan problem!rec jeo o mojim bradavicama uvecane su!Nista mi be fali osim toga nemam problema sa izgledom ili nesto sl!Imam 16 god i imam velike probleme npr.ne idem kad je leto napolje na bazen,na adu samo zbog toga posto su me drugovi ismejavali,a kod doktorke sam bio ona me je nesto pregledala i rekla mi kao to ce ti proci a evo proslo je 2 godine ali nista niti su se smanjile niti uvecale!STA DA RADIM?MOLIM VAS POMOZITE!!
nista se ne brini-ako su same bradavice to bas ne treba nista da znaci al ako ti izgleda kao da rastu sise (kad pipnes cak malo tvrdo) to ce proci sa pubertetom-imali su to mnogi-malo neprijatno-sada-nije valjda da ti doktor nije dao takav komentar (tj nista konkretno)?
Danijele, ništa ne brini, proći će sigurno. Sećam se da sam ja imao isto tako veliku frku u tvojim godinama, baš sam bio u panici, a nikog nije bilo da mi objasni. Ne shvatam zašto odrasli kriju ili prećutkuju tako obične stvari koje se svima dešavaju i koje su normalne? Tako obična stvar koja eto, može da uplaši, a nema je u knjigama i o njoj se ne priča. Nema nikakve veze sa ishranom, koliko znam, svima se dešava, proći će.
vezbe i teretana ti nebi bili na odmet-posebno ako jedes slatko-verovatno imas viska kg-mozda bi pospesio da pre prodje-primetices naravno kako izgleda-nista ne brini