Molim vas hitno da mi pomognete sa savetom. napravio sam jednu veliku glupost i sada se jako brinem. imo sam temperaturu 39.1 pokuso sam da je skinem sa febricetom posto nije urodilo plodom posle pola sata sam otiso da se istusiram posle tusiranja temperatura je pala na 38.9 ali meni je panika proradila posto je posle nekoliko minuta temperatura ponovo porasla na 39.0 ja odlucim posle pola sata od uzimanja jedne tablete febriceta uzeo sam i jednu supenu kasiku paracetamola. sada se brinem i neznam sta da radim molim vas da mi hitno pomognete u vidu saveta sta da radim. panika je cudo i napravio sam glupost. sada je temperatura stalno skace i spusta se varira od 38,4 do 38.7. vec je proslo oko sat vremena od febriceta a od paracetamola pola sata.
Molim vas pomozite mi sta da radim!
Visoka Temperatura Hitno!!!!!
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Jan 18, 2008 6:10 pm
Re: Visoka Temperatura Hitno!!!!!
Samo pozovi hitnu pomoc, i ispricaj im to...oni ce ti dati najbolji savet.Nije strasno sto si popio febricet pa paracetamol, jer je to jedno te isto koliko je meni poznato.
Samo je vazno da im se javis ukoliko temp opet bude 39..da ne cekas noc..da ne skoci jos vise.
Samo je vazno da im se javis ukoliko temp opet bude 39..da ne cekas noc..da ne skoci jos vise.
Febricet i paracetamol su u sustini isti lek, niste uradili nista strasno, ne brinite. Obratite se lekaru da bi se utvrdilo zasto imate tu temperaturu. pozz
Hvala vam svima na odgovorima. zvao sam bio hitnu pomoc i objasnio im da sta god uzimo febricet ili paracetamol da nereaguje uopste i nespusta temperaturu, a posle tusiranja samo jos vise skoci temperatura. samo su mi rekli da se sutra javim svom lekaru, i pito sam ih posto imam brufen receno mi je da krenem sa njim i da ga pijem na svakih 6 sati.