visestruki problemi
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
visestruki problemi
Imam 26 god i imam problem sa impotencijom.Bio sam kod privatnog urologa ordinacija Potencijal.Prvo su mi radili dopler krvnih sudova penisa i tu je bilo lose stanje.Onda sam pio neke biljne tablete,benelib i prostazin i radio treninge vep aparatom.Stanje potencije se poprevilo vrlo malo,preiodicno je boje a zatim lose i nikakvo.Na ponovnom dopleru ispostavilo se da je terapija urodila plodom i da nema vaskularnih problema.Problemi su poceli pre cetiri godine kada sam primenjivao jednu alternativnu medicinu:urinoterapiju.Kao posledica toga javio se zastoj stomaka i mrsavljenje,zutilo lica i impotencija.Onda sam na svoju ruku uzeo antibiotike za lecenje helikobakter pilori,jer su mi ranije pomogli kada sam imao gastritis i slican zastoj stomaka.Kao posledica svega toga javila se obilna i nesvarena stolica,bol prilikom praznjenja i totalna impotencija. Sad je stanje stomaka dobro u zavisnosti od hrane koju jedem.Ako jedem integralni pirinac i pijem glinu stanje se sredi.Krvna slika mi je ok,glukoza ok,holesterol i trigliceridi ok,urea i kratinin ok,hormone jos niasam radio.Molim vas da mi odgovorite:Da li je moguce da sam poremetio ravnotezu hormona svojim postupcima,i da li to moze da utice na stomacne probleme i impotenciju,i da li je moguce da se hormoni nisu sami doveli u normalu ako su izbaceni iz ravneze?Od drugih problema imam povremeno jutarnju nadutost kapaka(ako veceram kasno i obilno),bolove u zglobivima.Moram da napomenem da sam osetio odlicno poboljsanje potencije i zdravlja uopste prosle nedelje,uzimao sam maslinovo natase ujutro,pa sam onda jeo smokve i jos neko voce.Uvece sam uzimao sam magnezijum i kalijum smece tablete.Od hrane sam jeo corbu od integralnog pirinca i upbicajenu hranu(meso,povrce,pavlaku...)Stanje se popravilo neverovatno puno da bi se onda vratilo na stro,mada sam prestao da pijem maslinovo ulje ujutru,jer mi stvara mucnunu.Molim vas da mi kazete sta mislite da je kod mene problem?
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: visestruki problemi
Morate se obratiti endokrinologu, gastroenterologu, nutricionisti i psihijatru, forum nece reshiti vashe probleme.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.