Postovanje,
Imam 28 godina i od skora problem koji mi jako pocinje smetati.Naime, pre nekih 3 meseca sam krenuo na popodnevni odmor (sto uvek i radim da napunim baterije posle posla

) i kako sam se spustio u horizontalni polozaj odjednom mi se pocelo vrteti u glavi, i to ne klasicno, vec kao da me je neko uhvatio za noge i poceo vrteti po sobi.Bilo je uzasno, oci su mi "trcale" okolo, osecao sam mucninu i nagon za povracanjem, sve mi se vrtelo, cela soba, nisam mogao uspostaviti ravnotezu!Nekako sam otisao do hitne gde su mi dali Hartman-a i Klometol i.v. i rekli da to nije nista!Sledece 3 noci sam spavao u polusedecem polozaju, a sledece 2 nedelje nisam se usudjivao da spustim glavu dole ili da naglo legnem, samo polako jer bi mi se u suprotnom opet pocelo vrteti!To je prestalo da bi sad pre par dana sve pocelo opet!Samo sto ovaj put me vrtoglavica budi iz sna

, i onda se postavim u polusedeci polozaj, cekam da prodje i posle par minuta se lagano vratim u horizontalu!Desi se nekad da kad mi se zavrti dok sedim, da imam osecaj gubljenja tla pod nogama

Svi su mi rekli da to nije nista, ali meni uzasno smeta i poremecuje mi san, jednostavno ne funkcionisem!Sto se tice anamneze: operacija krajnika sa 6 god., oper. slepog creva sa 14 god., tokom puberteta sam 3 gubio svest, prepisali su to naglom rastu (sto i jeste), pusac sam (kutija na dan), kks mi je najcesce Er 6.05, Hgb 125, MCH 20.5, sto znaci anemija (mada ja to prepisujem cigarama), nemam glavobolje (osim kad dehidriram, ali prodju posle 2 case vode).
Molim vas da me posavetujete sta da radim po potanju toga!
Unapred hvala