Veoma bolan seks!

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
draganela
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Maj 17, 2009 7:12 pm

Veoma bolan seks!

Post od draganela »

Imam 23 godine, prvi seksualni odnos imala sam sa 20 godina. Ono što me jako zabrinjava, a i veoma je neprijatno jeste to što me skoro uvek puno peče i boli. Inače, uvek se uzbudim i budem vlažna, ali osećam unutra jako peckanje. Gotovo uvek koristimo kondome (koristimo i lubrikant), ako nekad uđe bez kondoma, osećam manji bol, ali opet boli. Najmanje me boli kada ja sedim, a sve ostale poze su mi manje-više jako neprijatne. Desilo mi se nekoliko puta da me ne boli, ali tada sam se slabo uzbuđivala. Inače, što se tiče dužine polnog organa kod partnera nije ni mali, a nije ni prevelik (18 cm). Može neka pomoć!
Sarlot
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Avg 03, 2010 11:40 am

Re: Veoma bolan seks!

Post od Sarlot »

Ćao draganela! Po mom mišljenju, ti definitivno imaš neku infekciju ili možda alergiju... Ne verujem da su u pitanju ni kondomi, ni vrsta odnosa. To što te u pozi kada ti sediš najmanje boli, to je normalno, jer tako je skoro sa svakom devojkom, jer tada najmanje dolazi do nekog trenja(da tako kažem). Ipak ti idi kod ginekologa ili možeš pre toga i do apoteke pa ukratko njima reci da osećaš peckanje i šta već, pa će možda i oni imati neki dobar savet ili preporuku... Pozdrav i ne brini se, proćiće to,... To se desilo jednom i meni, ali samo jednom.
biserka55
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 23, 2011 10:43 pm

Post od biserka55 »

idi kod ginekologa na pregled,ja sam imala infekciju i skoro dve godine tokom odnosa bolove zbog toga
unka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Okt 22, 2008 4:47 pm

Post od unka »

Najbolje je uraditi briseve na bakterije i pregledom će doktor već pretpostaviti šta je u pitanju. Posle lečenja sve bi trebalo da bude ok, ako ne onda treba ponoviti briseve i uveriti se da li je sve ok. Puno sreće!
Slika
Odgovori