Veliki problem

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Ana...sweet
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Mar 21, 2009 8:39 am

Veliki problem

Post od Ana...sweet »

Imam veliki problem....Pre mesec dana sam odjednom osetila kako mi trne leva ruka i pritisak mi je skocio i bio 150/110,otisla sam u hitnu i sve je bilo u redu.Prethodno sam bila u teretani 12 dana za redom i taj dan sam isla u solarijum.Uradila sam:dopler svih krvnih sudova,MR glave,nosila sam holter 24h EKG,snimala sam pluca,bila kod neurologa,ultra zvuk srca,test opterecenja,nosila krv na analizu(doktori kazu slabo gvozdje),mokracu,snimala vrat(ispravljena lordoza vratne kicme sa kifozom u srednjem delu),stitnu zlezdu,viruse...svi nalazi su uredni...Inace pritisak mi je nizak i varira mi od 90/55 do 110/75...Prestala sam da pusim pre mesec dana...Bila sam i kod kostolomca i on kaze da su mi prikljesteni neki nervi kod lopatice a kako me on izlomio jos vise me boli glava.Tegobe i dalje osecam:Imam gusenja ponekad,cela leva strana me boli,imam utisak da mi je srce u grcu,glava me boli i kao da me nesto prostreli kroz glavu ponekad,imam i slajm bele boje sluzav(nisam nosila na analizu)...Sad idem kod fizijatra na neku lasersku terapiju za vrat a i primila sam neku inekciju u stomak EPO da mi popravi krvnu sliku pre 2 dana.Ovo traje vec mesec dana i ja ne znam sta da radim vise.Mozda vi imate neki savet.
Unapred hvala....
bankabre
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Okt 23, 2008 1:43 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od bankabre »

koliko imate godina?
Mozete li napisati vrednosti krvne slike?
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

posto ste uradili sve somatske analize, i iskljucena su ozbiljnija oboljenja, radi se o anksioznom poremecaju, imali ste napad panike. obratite se psihijatru koji se bavi neurozama.

usput: teretana nije zdrav nacin rekreacije, pogotovo ne svakodnevno (idite na plivanje, dzoging,itd)
"kostolomac" je mogao da vam nanese veoma tesku povredu kicme, nakon cega ste mogli u najgorem slucaju ostati nepokretni

savet- ne gubite vreme na pregledima internista, neurologa, itd, idite kod psihijatra, dok je problem na svom pocetku
okceMalo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 06, 2008 4:06 pm

Post od okceMalo »

Joj gospode i ja imam povremeno ovakve probleme al nesmem otici lekaru posto sam + hipohondar. Ali bas je lose, imam trip ko da cu da dobijem srcku, tripujem da ne mogu disati do kraja pa mi je onda sve gore i gore, dok me decko ne smiri..
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm

Post od tamaraft »

Obratite se psihijatru!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Veljko Jovanovic
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 03, 2005 11:42 pm
Kontakt:

Post od Veljko Jovanovic »

Po opisu snimka vratnog dela kicme moze biti i da sa vratnom kicmom imate neki problem, tj. degenerativne promene koje nekada mogu da daju zracece bolove duz ruke. Posto ste vec kod fizijatra i u toku je fizikalna terapija, mislim da je i taj problem u fazi resavanja.
Ana...sweet
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Mar 21, 2009 8:39 am

aa

Post od Ana...sweet »

Ne znam sta da radim,trnjenje i glava ne prestaju....
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

da odete kod psihijatra
Sonja.R.
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 15, 2009 5:39 pm
Kontakt:

Post od Sonja.R. »

moja mama ima problema sa okostavanjem vratnog dela (doktori kazu da je to deo kicme povezan sa rukama), koristila je fastum gel i diklofenak,ali joj ne pomaze sada ide na manuelnu masazu ali joj ruke oticu da li je to nrmalna reakcija,za bolove koristi obloge od jabukovog sirceta zvuci smesno ali pomaze.
grrr
Sandvikt
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Apr 12, 2009 8:03 am

Odgovor

Post od Sandvikt »

Sve ukazuje da problem nastaje vratnom delu kicme,imamo dobra iskustva sa ovakvim problemima sa proizvodima prirodnog porekla kontrolisanog kvaliteta nazovite,021498498,0637074208 Djordje Panic ili Zlatko Kolaric 0603670406.
Korisnikov avatar
peniko
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 2:38 am

Post od peniko »

ADMINEEEEEE, BRISI OVO REKLAMIRANJE OSUSENIH KRILA OD SISMISA!!!!
Cogito ergo doleo....
Odgovori