veliki broj masnih tkiva na rukama
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Jul 03, 2013 1:20 am
veliki broj masnih tkiva na rukama
Pozdrav svima! Ovako, u 3. razredu srednje skole sam krenuo u teretanu i nakon dva meseca sam prekinuo sa treninzima. Nakon nekog vremena , poceo sam da dobijam kvrge na prvo na podlakticama, a onda i na nogama. Kada sam se obratio lekaru, receno mi je da su to masna tkiva i da ukoliko nemam neke probleme sem estetskih da ih ne diram. U medjuvremenu dobio sam jos nekoliko komada i danas sam na 6. godini medicine i imam ih 11 na levoj i 8 na desnoj ruci uz jos 3-4 na nogama i 2 na ledjima. Sada treniram redovno i nemam nekih posebnih problem zbog masnih tkiva, sem, naravno estetskih. Sta ciniti? Hvala unapred!
Re: veliki broj masnih tkiva na rukama
Да ли је могуће да завршаваш медицину а да нисте учили о узроцима стварања масних ткива?!
Pa doktore valjda imaš neke profesore da pitaš... Treba ti plastični hirurg ako hoćeš da središ estetiku..
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jun 21, 2013 4:01 pm
ako je momak pitao odgovorite mu neka je i 12 godina medicine svrha fpruma je da ponudite odgovor a ne da prozivate ... svasta
Najbolje je da ih sve povadis, operacija i sam oporavak je poprilicno brz tj bit ces u teretani za manje od 3 nedelje.
Исчуђавамо се.blackrock1 napisao:ako je momak pitao odgovorite mu neka je i 12 godina medicine svrha fpruma je da ponudite odgovor a ne da prozivate ... svasta