vaske
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jan 08, 2010 7:03 pm
vaske
imam veliki problem mislim da imam vaske imam 12 godina i ako kazem mami da mislim da ih imam poludece i osisace me na celavo sto nikako nezelim imam duzu kosu malo preko ramena nesmem reci mami da ih imam ali neznam kako da ih se resim sama nemogu kod doktora sama a para nemam da kupim neki sampon i nemogu jer ako vidi da imam taj sampon i vaske ubice me jel ce mi to biti 3 put da ih imam molim vas recite mi kako da ih se otarasim bez maminog znanja??? POMOCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC!!!!!!!!!!!!
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Okt 24, 2008 7:36 pm
Re: vaske
e pa ovako pogledaj onako krisom da li ih ima mama tata sestra baba bilo ko u kuci, jer ako ih imas ti onda ih ima jos neko a cim ih imas treci put dobijas ih od nekog ih ima u tvojoj blizini. Da li se jos neko cese? Pa mu skrenes paznju.Onda sprovedete zajednicko lecenje jer naravno svi u kuci moraju da se izlece. Jedino nikako nemoj sama da isprobavas jer neke stvari mogu biti opasni otrovi. Najbolje je da se obratis roditeljima, razrednom ili lekaru u decjem dispanzeru.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm
Re: vaske
Nema potrebe da se sisas, kad sam imala vaske imala sam kosu do pola ledja, koristila samon i istrebili smo ih. Danasnji samponi su mnogo jaci nego oni ranije i apsolutno nema potrebe za drasticnim merama! Kaze roditeljima da ti kupe sampon i u borbu