urinoterapija

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

SON
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Okt 01, 2007 7:53 pm

urinoterapija

Post od SON »

Imam 24 godine.Pre dve godine pod uticajem knjige Genadilj Petrovic Malahova "Urinoterapija" sam poceo da pijem jutarnji urin, i povremeno klistiram ukuvanim urinom. Ubrzo su mi creva potpuno stala, poceo sam da mrsavim i zutim u licu, dosta su mi suzile oci i imao sam vrtoglavicu. Izdrzao sam dva meseca a onda prekinuo sa terapijom. Medjutim, creva i dalje nisu mogla da rade (imao sam zatvor), nastavio sam da mrsavim i sto je najgore pojavila se impotencija. Na svoju ruku sam poceo da pijem neke antibiotike koji su mi ranije pomogli kod zatvora. debelo crevo je proradilo ali ne normalno. imao sam vise od 3 stolice dnevno i to vodenaste,nesvarene i obilne sa bolom pri praznjenju. kilazu sam nekako popravio, izgubilo se zutilo u licu i problemi sa suzenjem ociju. ipak debelo crevo jos uvek radi lose i idalje imam probleme sa potencijom. da li je neko imao slicnih iskustava sa urinoterapijom, i da li neko moze da mi obljasni sta se samnom desilo tokom tih 2 meseca?unapred hvala na svakom odgovoru!
Majmunche
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Mar 14, 2007 7:46 pm

Post od Majmunche »

Vrsio si terpaiju otrovom. Zar mislis da urin trema bilo kako vracati u telo ako je priroda smislila da se toksini tim putem izbace? Urin jeste sterilan i moze cak i da se koristi za dezinfekciju rane u nekim ekstremnim uslovima ali to sto si ti radio?? :o :o :o

I antibiotike na svoju ruku, lep nastavak, nema sta!
Silan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Nov 19, 2007 5:46 pm

Post od Silan »

Majmunche napisao:Vrsio si terpaiju otrovom. Zar mislis da urin trema bilo kako vracati u telo ako je priroda smislila da se toksini tim putem izbace? Urin jeste sterilan i moze cak i da se koristi za dezinfekciju rane u nekim ekstremnim uslovima ali to sto si ti radio?? :o :o :o

I antibiotike na svoju ruku, lep nastavak, nema sta!
Dobro. covek je ukapirao da se presao, necemo jos da mu nabijamo krivicu zbog toga. Vidim da i neke alopate guraju to mokracno lecenje

http://www.freedomdomain.com/health/Not-Uns.html
SON
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Okt 01, 2007 7:53 pm

Post od SON »

Ne bih se ja tek tako navukao ne pricu o urinoterapiji. U knjzi pise da mokraca ustvari i nije otrov vec visak: hrane, vitamina, minerala, hormona...koji u tom trenutku nisu potrebni organizmu, a da se otrovi izbacuju putem debelog creva. Jos pise da se urea koristi u kozmeticke svrhe a mokracevina u nekim terapijama protiv raka, i jos mnogo toga...Moze li ko da mi kaze koliko je sve ovo tacno a koliko ne?
Danny1971
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Okt 27, 2007 3:09 pm

Post od Danny1971 »

A da je u knjizi pisalo da bi trebalo da skocite sa Brankovog mosta zato sto je savska voda prijatna za kupanje, da li biste i to ucinili?
Zao mi je ako sam grub, ali ta urinoterapija, to su najobicnije bljuvotine. Sada bi valjalo da lepo naucite: urin zavrsava ili u WC solji, ili u sterilnoj bocici za neku medicinsku analizu, a nikako ponovo u ustima!
Nikada niste culi da u urinu mogu da se nadju i patogeni mikroorganizmi? Moja preporuka Vam je - idite kod lekara, iskreno mu kazite sta ste ucinili, da bi mogao da Vam pomogne.
Silan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Nov 19, 2007 5:46 pm

Post od Silan »

sneni123
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Avg 23, 2008 12:27 pm

Re:

Post od sneni123 »

Ako pitate starije ljude puno njih će vam reći da su se ljudi nekad tako liječili.

U Dalmaciji poznata je stvar da kad te opeče meduza, prvo što trebaš napraviti je da ti se netko-popiša na opekotinu.

Naša je nona uvijek govorila da časne sestre umivaju lice svojim urinom i zato imaju tako lijepi ten. Naravno, mi smo se tome smijali i nismo vjerovali jer nama je urin nešto odvratno.

U urinu su pronađeni ovi sastojci:
"-Alantoin- element koji potpomaze zarastanju rana
-Antineipiston- selektivno utice na smanjenje karciononih celija, dok istovremeno podstice rast i razvoj zdravih celija
-Beta-indol-sircetna kiselina sprecava ravoj sarkoma
-DHEA- DEHYDROEPIANDROSTREON sprecava secernu bolest, karcinom, ubrzava stvaranje kostane srzi
-Directin- razbija strukturu celija karcinoma
-H-11 sprecava ravzoj celija karcinoma
-INTERLEUKIN- to je jedan od tipova biokatalizatora
-PROTEOzi- to su imunoregulatori
mokracna kiselina- ucestvuje u regulaciji procesa starenja ima antituberkulozno dejstvo
_3-metil-glioksal-UNISTAVA CELIJE KARCINOMA"

Naravno, terapija urinom ne pomaže ako se koriste sintetički lijekovi u isto vrijeme.
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Re: urinoterapija

Post od vasa »

ma ...zasto si se ti uopste odlucio za takvu terapiju--kakve probleme si imao--sta su ti doktori rekli--nisi valjda sve sam?????
Moras ti otici na detaljan pregled
apencipen
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Nov 30, 2014 10:27 pm

Post od apencipen »

Примењујем аутоуринотерапију већ 5 година и сваког дана се осећам све боље и боље. Од аутоуринотерапије нема боље терапије за људски организам.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

А шта ти фали па то користиш?
vasa
Stalni član